Andrz3j Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Jak już piszemy o serisach to piszemy. We wtorek oddałem do serwisu ( w ten sam dzien przywieziono ze sklepu ten komp)... Ale co najsmieśzniejsze.. We wtorek byl to athlon 1,3 MHz na ECS k7s5a :x :x A dzisiaj jak się upomniałem o kompa (firmowy komp i zaznaczam że ja go nie zamawiałe itd.) okazło sie że wrócił ale ( wymieniono pamięci i proca, mniejsza o to jakie rzeczy się działy z kompem..) Athlon 1,0 MHz ??? :P gdzies posiali 0,3 MHz ? :D Sprawdzam umowę robie zadyme, a okazyje sie że w nagłowku jest napisane athlon 1,1 MHz a w spisie elemntów athlon 1,3 MHz :D :D :D Myślałem że ich za@#$^ , ale szefostwo mnie uspokoiło i machneli na to reka, jakby to byl mój komp ...... Co prawda wine ponosi ten co podpisywał odbior kompa... ( nie bylem to ja) ale wypis dość dziwny :) Pozdrawiam Andrz3 :D j Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 moim zdaniem jest to kolejny pokaz lamerstwa naszych sprzedawców specjaliście hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Athlon 1,0 MHz Co za maszyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 no dobra nie przyczepaijmy sie do szczegółow 8) 8) 8) 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Ja na fakturze mam wypisanego Epox8KHA+ KT266 (bez A!!) ciekawe, cyz jak cos sie z nim zrabie, to mi beda wciskac tego Epoxa na KT266, zamiast prawidlowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 dopisz a :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...