bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3976 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 bruce - masz moze gadu gadu, albo icq, albo cos takiego, bo mam do Ciebie sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 gg 1294663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jak bedziesz mial czas, to zerknij, ok? z gory dzieki.. a co do zjezdu to ja generalnie jestem za warszawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 bruce a po co ci zlot? ;), jak chcesz przy piwie pogadac o oc i modzie to umawiamy ekipe z wawy i idziemy nad wisle :)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Cytat jak bedziesz mial czas, to zerknij, ok? z gory dzieki.. a co do zjezdu to ja generalnie jestem za warszawa... na co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na GG...wyslalem ci wiadomosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 nie dostalem :P tera gg dziala jak kce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Dobra... mam kilka pytan, a jako, ze czesto bywasz na wgk, to pewnie wiesz, a ja nie mam czasu teraz zabardzo, zeby w ciemno jechac: 1. ten zestaw wc o ktorym pisales kosztuje na wgk tez 100 zlotych tak jak na allegro? 2. czy w ogole jest duzo WC na wgk? (sa jakies stoiska z tym, czy tak tylko od czasu do czasu ktos sie pojawi) PS: mi sie wyswietla ze jestes offline :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na gg jestem niedostepny, a co do wgk, to ten zestaw jest jedyny i kosztooje 150 zeta, ogoolnie qpowanie na wgk czegokolwiek, co ma zwiazek z chlodzeniem mija sie z celem, tu przytocze przyklad v7-150 zeta v7+ 200 zeta titan ttc-dbtb (3)-~50 zeta wszystkie spire-y drozsze o okolo 20 zeta, niz pccooler nie wspominam jush o gieldzie elektronicznej, bo tam to sa jeszcze lepsze ceny, myszka logitecha, ktoora na wgk kosztooje 200-220, to na wge 280 :lol: chyba sytuacje przedstawilem jasno i klarownie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...