pascalek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Witam, czytałem dużo o drut-modzie, na Athlona XP, ale jednej sprawy nie wyjaśniłem. Otóz mam AXP 2000+ na palomino. Nie wiem czy w przypadku palomino drut-mod będzie działał bez malowania mostków na procesorze (płyta ASRock k7vt2 :( ). Druga sprawa to vcore i mostki l11, na ocinside.de pisze: And please cut all L11 bridges if you like to select a Vcore with the Pin-Mod guide, otherwise you're just able to build a higher Vcore depending to the actual L11 bridge and Pin-Mod combinations. Jak to będzie bez przecinania tych mostków Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 1. Aby działał drut-mod na Palomino muszisz odblokować mnożnik proca- połączyć mostki L1. Piszę o Palomino, bo ze świecą szukać tbreda z zablokowanym mnożnikiem. 2. Ludki na forum robili drut-moda napięcia, ale żaden z nich nie pisał o tym, że musiał przeciąć mostki L11. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascalek Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Dzięki za odpowiedź, mam zamiar połączyć te mostki wg. :http://www.ocinside.de/html/workshop/socke...ta_bridges.html (metoda 1) z kabelkami myślę że nie będzie problemu, natomiast z tym conductive silver compound - przewodząca mieszanka srebra - o co i gdzie się pytać u nas i czy zejdzie to spirolem (chodzi mi o gwarancję) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...