Janusz_K Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Czesc. Mam taki maly problemik ze mam LOWID w programie eMule. Mam Neo+ i jestem podlaczony do sieci. Przez to LOWID mam problem bo nie moge sie polaczyc ze wszystkimi serwerami. Czy da rade to w jakikolwiek sposob "ominac" ?? Do routera raczej dostepu nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 jak masz dzielone neo :?: przez router :?: jezeli tak, to tylko na nim mozesz sobie ustawic przekierowanie portow na siebie. jezeli masz neo tylko dla siebie i win XP to wylacz firewall ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 No wlasnie w sieci jest troche pomieszane :) to wyglada nsatepujaco Modem --> router --> swith do ktorego jestem podlaczony. na routerze raczej nie mam mozliwosci ustawienia czegokolwiek wiec to odpada. czyli musze sie z tym pogodzic ze jest jak jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 przykro mi, ale musisz sie pogodzic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 a jak z tym przekierowaniem ? bo ja mam dostep do routera, a pozatym ten sam problem, co przekierowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Porty... udp 4662 i tcp 4242 jak dobrze pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Czy wie ktos jak ustawic takie przekierowanie na routerze Planet Ade-4000 ? Bo niestety nie wiem jak to zrobic.....(przekierowanie portow, tak aby pozbyc sie lowid) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Cytat Czy wie ktos jak ustawic takie przekierowanie na routerze Planet Ade-4000 ? Bo niestety nie wiem jak to zrobic.....(przekierowanie portow, tak aby pozbyc sie lowid) a jest tam taka opcja jak WIRTUAL SERVER? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Cytat Cytat Czy wie ktos jak ustawic takie przekierowanie na routerze Planet Ade-4000 ? Bo niestety nie wiem jak to zrobic.....(przekierowanie portow, tak aby pozbyc sie lowid) a jest tam taka opcja jak WIRTUAL SERVER? Tak jest taka opcja;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Cytat Porty... udp 4662 i tcp 4242 jak dobrze pamietam. źle :) wystarczy tcp 4662 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...