marc16 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Kupiłem sobie wyzej wymienioną płyte epox 8rda3 i zajnsatlwłem zintegrowana karte muzyczną i ku mojemu zdziwieniu pogłaszam wszystko w system9ie na fulla i głos jest bardzo cichy, przedtem mailem karte za 30 zł co ma juz 3 lata i był głośno .Achajeszcze ja mam jeden glłosnik od wierzy wiec nie ma w nim pogłaszania ale na starej klarcie wszystko było dobrze. Jesli ktpos miał taki problem jak ja to prosze podajcie mi jak go rozwjazac lub co jest tego przyczyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 POdlaczasz bezposrednio czy przez wzmacniacz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomstu Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 może podłączyłeś do auxa :P czy line out'a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Kupiłem sobie wyzej wymienioną płyte epox 8rda3 i zajnsatlwłem zintegrowana karte muzyczną i ku mojemu zdziwieniu pogłaszam wszystko w system9ie na fulla i głos jest bardzo cichy, przedtem mailem karte za 30 zł co ma juz 3 lata i był głośno .Achajeszcze ja mam jeden glłosnik od wierzy wiec nie ma w nim pogłaszania ale na starej klarcie wszystko było dobrze. Jesli ktpos miał taki problem jak ja to prosze podajcie mi jak go rozwjazac lub co jest tego przyczyną. To zaden problem , a wrecz normalne poprostu twoja stara karta miala juz w sobie takowy wzmacniacz ( wiekszosc starych kart dzwiekowych je miala ) i dlatego ci to jakos gralo. Podlacz to przez wzmacniacz ,albo skozystaj ze sluchawek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...