Skocz do zawartości
marc16

bardz cichy dzwiek na zintegrowanej karcie na epox 8rda3

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem sobie wyzej wymienioną płyte epox 8rda3 i zajnsatlwłem zintegrowana karte muzyczną i ku mojemu zdziwieniu pogłaszam wszystko w system9ie na fulla i głos jest bardzo cichy, przedtem mailem karte za 30 zł co ma juz 3 lata i był głośno .Achajeszcze ja mam jeden glłosnik od wierzy wiec nie ma w nim pogłaszania ale na starej klarcie wszystko było dobrze.

Jesli ktpos miał taki problem jak ja to prosze podajcie mi jak go rozwjazac lub co jest tego przyczyną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem sobie wyzej wymienioną płyte  epox 8rda3 i zajnsatlwłem zintegrowana karte muzyczną i ku mojemu zdziwieniu  pogłaszam wszystko w system9ie na fulla i głos jest bardzo cichy, przedtem mailem karte za 30 zł co ma juz 3 lata i był  głośno .Achajeszcze  ja mam jeden  glłosnik od  wierzy wiec nie ma w nim  pogłaszania ale na starej klarcie wszystko było dobrze.

Jesli ktpos  miał taki problem jak ja to prosze podajcie mi jak go rozwjazac lub co jest tego przyczyną.

To zaden problem , a wrecz normalne poprostu twoja stara karta miala juz w sobie takowy wzmacniacz ( wiekszosc starych kart dzwiekowych je miala ) i dlatego ci to jakos gralo.

Podlacz to przez wzmacniacz ,albo skozystaj ze sluchawek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...