punek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Witam!! Mam gierkę Illegal midnight street drag race nitro edyszyn - czy coś takiego. I do gry był dołaczony program taki jak w tytule. I chciałem w nią pograć przez net z kumplamii z sąsiedniej sieci. Kiedy mogę grać, jakie są wymogi?? Chodzi mi dokładnie o to czy mogę grać z kimś tak że ja jestem za firewalem i oni są za firewalem. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 I co nikt nie wie?? :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 GameSpy arcade to taka ?! sieć serwerów do rozgrywek typu multiplayer. Ściągasz GameSPy Arcade wybierasz w nim grę i grasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Witam i dzięki za odpowiedzi. Tylko że prześladuje mnie takie coś: Proxy or Firewall Detected. GameSpy Arcade has detected that your computer's internal IP address (192.168.0.5) is different than its external IP address (80.49.247.147). This may be caused by firewalls, a NAT proxies, or other unusual network configurations and may prevent you from hosting a game. Please see our Firewall Guide for further information. You can access it by choosing "Help with GameSpy Arcade" from the Help menu I nie wiem czy będe mógł grać z kimś kto też będzie za firewallem. I jak możecie to powiedzcie mi jak to ominąć. Pzodrawiam Punek Update: Zapomiałem dodać że jestem w sieci z SDI rozdzielone na 7 kompuff. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...