gorky1000 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 korzystam z netu ze stalego polaczenia(kablowka) i mam pytanie czy dlugodc kabla od gniazdka do modemu ma wplyw na jakosc, szybkosc mojego polaczenia z netem, w jaki ew. sposob moge przyspieszyc sciaganie plikow dysponujac takim polaczeniem z gory dziekuje za cierpliwosc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 jezeli masz w pokoju kilkaset metrow tego koncetnryka, to mozesz miec niestabilne polaczenie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 jezeli masz slabe ekranowanie to moze ci przebijac ale nie sadze zeby to w czyms przeszkadzalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 moj operator gwarantuje predkosc polaczenia 100 kbit/s ale jak sciagam pliki to rzadko kiedy mam wiecej niz 20 kbit/s a od gniazdka do kompa mam kabelek jakies 8 m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 moj operator gwarantuje predkosc polaczenia 100 kbit/s ale jak sciagam pliki to rzadko kiedy mam wiecej niz 20 kbit/s a od gniazdka do kompa mam kabelek jakies 8 m A powiedz mistrzu jak to mierzysz ze masz 20 kbit/s ? Czy aby nie 20kB/s? Wtedy sie mniej wiecej zgadza 100kbit/s 8 = 12.5, wiec masz nawet ponad to co deklaruje ci ISP :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 No niestety. Tzw. "małe literki na końcu umowy"...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 moj operator gwarantuje predkosc polaczenia 100 kbit/s ale jak sciagam pliki to rzadko kiedy mam wiecej niz 20 kbit/s a od gniazdka do kompa mam kabelek jakies 8 m A powiedz mistrzu jak to mierzysz ze masz 20 kbit/s ? Czy aby nie 20kB/s? Wtedy sie mniej wiecej zgadza 100kbit/s 8 = 12.5, wiec masz nawet ponad to co deklaruje ci ISP :-D gdybym mial 20 kb/s to bym tego posta nie zakladal :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 moze masz kabel polozony obok czegos co daje duze zaklocenia (tv, glosniki, grzejnik). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 problem w tym ze nie kabel idzie za regalem elegancko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Mozliwe ze dostawca poprostu cie rznie w **** myśląc że się nie skapniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...