lookasw Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Konfiguracja mojego komputera:PentiumII300MMX,Riva TNT 2 Model 64,płyta główna MS-6117(TX LX6 Mainboard),160 MB SDRAM.Mam pytanie,czy opłaca mi się wymienić Rivę na GeForce'a MX400 64M SDRAM TV OUT(producent PINE). Czy przy mojej obecnej konfiguracji komputera da to jakas znaczna poprawe w wydajnosci?Czy oplaca sie nabyc tego GeForce'a za 50 zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Za 50 zł to Ci się raczej opłaca, ale specjalnej poprawy w grach nie odczujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Konfiguracja mojego komputera:PentiumII300MMX,Riva TNT 2 Model 64,płyta główna MS-6117(TX LX6 Mainboard),160 MB SDRAM.Mam pytanie,czy opłaca mi się wymienić Rivę na GeForce'a MX400 64M SDRAM TV OUT(producent PINE). Czy przy mojej obecnej konfiguracji komputera da to jakas znaczna poprawe w wydajnosci?Czy oplaca sie nabyc tego GeForce'a za 50 zl? za 50zł to może być 64bit a wtedy różnicy nie odczujesz praktycznie żadnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Żeby Geforce działał sensownie potrzebuje sprzętu w okolicy P3 lub durona od 500 mhz wzwyż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Jak nie odczuje??? Odczuje i to ogromnie - jak on ma Rive TnT M64, czyli 64 bit, ale to i tak jeszcze nic bo chyba nie istnialy nigdy GF2 MX400 64-bitowe??? Sama roznica pamieci 16 MB? a 64 da mu sporo a w wyzszych rozdzialkach bedzie wymiatac Nawet jesli ten GF2 MX400 jest 64 bitowy (ja w to nie wierze) to nie ulega zadnym watpliwosciom ze za 50 zlotych to brac brac brac brac brac i podziekowac! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 sprzedajesz stare graty za ok 80-100zł, dokłądasz te 50zł, za które chcesz kupić GF. dokładasz jeszcze z 50zł i kupujesz za max 200zł durona 800 i jakąś płytkę pod socket A na KT133A. i na swojej rivie masz nieporównywalnie lepsze osiągi niż na tym P2 300 z GF. różnica kolosalna - gwarantuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Jak nie odczuje??? Odczuje i to ogromnie - jak on ma Rive TnT M64, czyli 64 bit, ale to i tak jeszcze nic bo chyba nie istnialy nigdy GF2 MX400 64-bitowe??? Sama roznica pamieci 16 MB? a 64 da mu sporo a w wyzszych rozdzialkach bedzie wymiatac Nawet jesli ten GF2 MX400 jest 64 bitowy (ja w to nie wierze) to nie ulega zadnym watpliwosciom ze za 50 zlotych to brac brac brac brac brac i podziekowac! :-) fakt odczuje, o ile wiem to nistety istniały 64-bit , to niezmienia faktu ze IMO mu sie oplaca bo 40 -50 zł to riva jest warta . jak ma dodatkowe fundusze to mozna tez rozwazyc propozycje amd rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 oczywiście warto wziąć tego GF'a bo, jak napisał LPC, za taką samą kasę opchniesz M64 i wtedy looz. ale poważnie rozwać ofertę przesiadki na durona, dopłącisz nie wiećej niż50zł jeśli umiesz dobrze sprzedać na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 oops, za dużo razy wysłał posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 No więc tak ja Ci Kuzynie :) mówiłem ,kup tego g forca i myśl o zmianie proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...