Wujek Dobra Rada Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Czy ma ktos z Was linka do jakiejs recenzji tego zestawu? Znalazlem tylko jedna na Dzikim Podkrecaniu, ale interesowalo by mnie cos dodatkowego. Chcialem sobie sprawic taki zestawik. Chcialbym tez wiedziec jakie jest Wasze zdanie na ten temat, warto dac za to te 399 zl? Zaznaczam, ze jestem leniwy i nie chce mi sie za bardzo bawic w samodzielne kompletowanie czesci i jakikolwiek zestaw jest mi na reke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Podobno discotech ma wprowadzic od przyszlego tygodnia nowe pompki i chlodnice, wiec warto poczekac. A 400zl to moim zdaniem bardzo duzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A 400zl to moim zdaniem bardzo duzo... Myslisz ze duzo? Sprawdzalem w cennikach 4Max'a, maja w sumie to samo co Discotech po podobnych cenach. Nie wiem czy mozna to jakos taniej zlozyc, no chyba, ze wezmie sie jakies substytuty, np, chlodnice samochodowa itp. :D Gostek z Dzikiego Podkrecania na tym zestawie mial 40 stopni, na Athlonie 1330 i napieciu 1,8V, przy pelnym obciazeniu. Wydaje mi sie to duzo jak na chlodzenie wodne, sam mam w tym momencie 39 stopni na XP 1530@1670 i napieciu 1,85V (pelne obciazenie) na Dynatronie DC1206BM-O. Czy wynik uzyskany przez recenzenta nie jest za wysoki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Bez sensu IMHO Za 400 zl to poskladasz taki zestaw ze ten z DiscoTechu siada. Jak jestes az tak leniwy, to qp blok, mocowanie, pompe (w zbiorniku lub bez) weze, zasiski u Mate , a zamiast chlodnicy qp w sklepie nagrzewnice z LUBLINa. Jeszcze Ci zostanie na wentyle. I na 100% wydajnosc bedziesz mial wieksza 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Bez sensu IMHO Za 400 zl to poskladasz taki zestaw ze ten z DiscoTechu siada. Jak jestes az tak leniwy, to qp blok, mocowanie, pompe (w zbiorniku lub bez) weze, zasiski u Mate , a zamiast chlodnicy qp w sklepie nagrzewnice z LUBLINa. Jeszcze Ci zostanie na wentyle. I na 100% wydajnosc bedziesz mial wieksza 8) Hmmm, no ale chcialbym to zmiescic w obudowie, mam big tower, ten z Discotecha to by sie tam zmiescil, ale nagrzewnicy z Lublina to chyba juz nie upchne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Zmiescisz, u gory trzeba dziure wywalic. Poogladaj bude RaF-a tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 wystarczy troche pomyslowosci i kreatywnosci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jezeli jestes leniwy juz tak calkiem, to zobacz taki zestaff : TUTAJ mozesz go sobie qpic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ladnie wyglada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ale drogi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Za lenistffo sie placi ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na szczescie jestem w miare aktywny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 dobrze ze sobie samemu robie bloki itd. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Za lenistffo sie placi ! :lol: A ja jestem leniwy i sie nie wsytdze :) a pozatym mam dwie lewe lapy i brak checi do jakich kolwiek dzialani :) taki juz jestem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...