miro Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ti4200 oem w lodzi jest po 390 zl. firmy nie podano :(pewnie w Lucky Star? kupilem i oddalem bo karta chodzila tylko na wybranych monitorach :( a serwisan w uparte ze karta jest ok bo u niego na monitorze zadzialala, ale te na ktorych testowalem juz go nie obchodzily dokladnie 5 sztuk w tym 2 nowiutenkie u kumpla w sklepie a na jakim monitorach byly klopoty, vo wlasnie o L-S myslalem, mam tam znajomosci 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15683763 a moze to i nie przepłacac http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15686401 lub http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15651913 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 http://www.albatron.com.tw/ poczytajcie ile te karty nagrod podostawaly sa tez linki do recek ..ja osobisie albatrona moge polecic robi dobry sprzet ... mam plyte za smieszne pieniadze a innym na viakt 400 w niczym nie ustepuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ti4200 oem w lodzi jest po 390 zl. firmy nie podano :(pewnie w Lucky Star? kupilem i oddalem bo karta chodzila tylko na wybranych monitorach :( a serwisan w uparte ze karta jest ok bo u niego na monitorze zadzialala, ale te na ktorych testowalem juz go nie obchodzily dokladnie 5 sztuk w tym 2 nowiutenkie u kumpla w sklepie a na jakim monitorach byly klopoty, vo wlasnie o L-S myslalem, mam tam znajomosci 8) ja mialem problemy na 2 hyunadiach jednym daewo i CTX ale ja uwazam ze karta byla rypnieta, choc serwis uwazal inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Patryk tego ostatniego to ja kupuje więc prosze bez reklam tu :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 to ktora w konu wbrac bo moge jeszcze prolinka 4200 64 ram , a czy ten 4800 jest szybszy i lepszy niz 4200 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a moze ktos ma inf odnosnie tej karty taktowanie i inne Inno3D GF4-Ti4200 128MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ten 4800 gpu 275 memory 550 4200 gpu 250 memory 550 oczywiście pisze o albatronach na koniec taka mała uwaga na allegro kupiłem juz 2 albatrony g4ti i oba były padnięte objawiało sie to dopiero po 2h pracy na ekranie zaczeły pojawiac się kolorowe pikselki(karta nie była kręcona !!!!) a po restarcie na monitorze miałem matrixa :)) na szczecie trafiłem na uczciwego allegrowicza który oddał kase do 3 razy sztuka jak nestepny będzie padnięty to czas zmienic firme :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 dzieki aten co ty chcesz kupic to warto , moze razem policytujemy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 dzieki aten co ty chcesz kupic to warto , moze razem policytujemy ? wiesz mi to obojetne którą wezme z jednej strony szybszy g4ti4800 ale bez pudła za to przesyłka za free:) a z drugiej wolniejszy 4200 tylko z pudełkiem :) którego zaczełem licytować jak mnie przelicytujesz to wezme nastepnego wolnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a co to za oznaczenia Ti4680XP on jeszcze o czyms swiadcza , i co mi poradzisz licytowac to brac tamtego 4800 czy moze nowke prolinka 4200 64 ram za 450 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a co to za oznaczenia Ti4680XP on jeszcze o czyms swiadcza , i co mi poradzisz licytowac to brac tamtego 4800 czy moze nowke prolinka 4200 64 ram za 450 złtrzeba brac też to pod uwage że na allegro nie masz gwarancji na albatrony jak ci padnie po tygodniu to wyciągniesz wentyla popłaczesz :))) i po prawie 500zł dlatego decyzje musisz podjąc sam gwarancja się czasem przydaje ;) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ale co by nie mówić karta idzie pięknie! Jak narazie mam 275@320/550@602... I to nie jest wszystko... Na moim sprzęcie z podpisu mam 13402pkt w 3dmarku na najnowszych, czyli już nie optymalizowanych detonatorach... W gierkach śmiga pięknie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...