Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

He, ma ktos moze SB AWE64? Jezli tak... dlaczego dzwiek w WinXp jest tak cichy? Moze chipset muzyczny jest uszkodzony? Niestety, dostalem przed chwila te karte, i dziala tragicznie... Zadnych problemoow, system rozpoznaje, ale dziwke jest tak cichy... Ze *&%&*% by to strzelil. Dzieje sie to W XP [98 nie sprawdzalem]. Jakies sugestie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, co ciekawe: na karcie nie ma zadnych zworek... Myslalem ze to wina steroow: sciagnalem z netu [www.creativelabs.com] stery i... Kto wie co zrobic z plikiem o rozszerzeniu .ecw???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to karta jest na isa miałem takową i sa dwa takie patyki gdzie zworke można włożyć znajdują się one nad tym dłuższym a obok pisze mfben oto rysunek:

..........................JP2...........................................

......................1>**mfben...................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi kiedyś na audigy cicho grało strasznie, ale po tym jak mi piorun <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnoł - 2 razy serwisowali i nie wiedzieli o co chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, co ciekawe: na karcie nie ma zadnych zworek... Myslalem ze to wina steroow: sciagnalem z netu [www.creativelabs.com] stery i... Kto wie co zrobic z plikiem o rozszerzeniu .ecw???

*.ecw to pliczki z probkami dzwieku, wiem shitoza sie pluje o to ;)

mozesz go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> np z plytki ze sterownikami do sb128

-----------------------------------------------

aaa dodam ze tak zaldowany pliczek robi blad, ale winda sie juz wtedy o niego niepluje, zreszta brak/niedzialanie jego w niczym nieprzeszkadza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...