CeKaeM Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 He, ma ktos moze SB AWE64? Jezli tak... dlaczego dzwiek w WinXp jest tak cichy? Moze chipset muzyczny jest uszkodzony? Niestety, dostalem przed chwila te karte, i dziala tragicznie... Zadnych problemoow, system rozpoznaje, ale dziwke jest tak cichy... Ze *&%&*% by to strzelil. Dzieje sie to W XP [98 nie sprawdzalem]. Jakies sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ta karta ma wzmacniacz aktywowany zworkami , a jezeli to nie pomoze to poszukaj na niej zworek odpowiadajoncych za glosnosc , u mnie tak jest ale ja niemam sb 64 awe :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Uzywam tej karty i nie mam zadnego problemu z glosem. Wszystko jest ok.System Win XP Professional. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ha, co ciekawe: na karcie nie ma zadnych zworek... Myslalem ze to wina steroow: sciagnalem z netu [www.creativelabs.com] stery i... Kto wie co zrobic z plikiem o rozszerzeniu .ecw??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Z tego co wiem to karta jest na isa miałem takową i sa dwa takie patyki gdzie zworke można włożyć znajdują się one nad tym dłuższym a obok pisze mfben oto rysunek: ..........................JP2........................................... ......................1>**mfben................................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 mi kiedyś na audigy cicho grało strasznie, ale po tym jak mi piorun <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnoł - 2 razy serwisowali i nie wiedzieli o co chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ha, co ciekawe: na karcie nie ma zadnych zworek... Myslalem ze to wina steroow: sciagnalem z netu [www.creativelabs.com] stery i... Kto wie co zrobic z plikiem o rozszerzeniu .ecw??? *.ecw to pliczki z probkami dzwieku, wiem shitoza sie pluje o to ;) mozesz go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> np z plytki ze sterownikami do sb128 ----------------------------------------------- aaa dodam ze tak zaldowany pliczek robi blad, ale winda sie juz wtedy o niego niepluje, zreszta brak/niedzialanie jego w niczym nieprzeszkadza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...