robert17 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Czy warto go kupic???? 3,2 MP i 909zł to nawet miło..... moze jest cos lepszego do 1000zł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engus Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 mam cx4230, czyli 2.1mln pix i 3x zoom optyczny. Zdjęcia(zwłaszcz te robione w dzień) są całkowicie w porządku, dla zastosowań amatorskich takich jak wspomnienia z wakacji:P spokojnie wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ja mam CX4200 , 2.1MP i zdjęcia są bardzo dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ja tez mam 4200... jestem zadowolony... tzn moja babcia jest zadowolona :D bo to ona sobie go kupila ( ja jej doradzalem :D ) a moi starsi obiecali mi kupic jakiegos cos porzadniejszego ;) ... mysle ze do 2000 juz cos dobrego z zoomem optycznym 4x kodaka ( jakos zaufalem tej firmie :D ) sie znajdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...