sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Właśnie kompa obudziłem i ze stanu hibernacji jakiś zielony w paski wyszedł :cry: . Może ktoś miał już tak i mi powie co jest grane. Mam nadzieję, że nieszczęścia nie chodzą parami i grafa mi nie pada bo mam fsb 83.3MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 przykro mi ale na to wygląda miałem tak samo tylko u mnie po wyjściu z hibernacji robił się syf na ekranie - wina szyna AGP chodziła na 83 MHz - po tygodniu karta padła całkiem :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To chyba jednak monitor, bo dzisiaj zapiąłem trio 64 do kompa i obraz tez byl skiszony na zielono :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja w moim drugim(starym) kompie mam nieraz podobnie zprawdz wtyczki od monitora na monitorze i na karcie graficznej oraz sam kabel jeśli nie chce ci sie urzywać lupy i mikroskopu :mrgreen: to wystarczy że poruszasz kabel przy monitorze w dół i w góre i wten sposob zobaczysz w jaki sposub ma być ten kabel do monitora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...