piotrek_zet Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 co o tym sądzicie, bo jak dla mnie to niezły lol http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15527358 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 sorki nie wieddziałem, ale jak to zobaczyłem to nie mogłem sie powstrzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 a najlesze że ktos to kiedyś kupował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 No comment ;) No poprostu nie moge... Chyba bimbrownie otworze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 apropo bimbrowni, jak ostatnio u siebie chodziłem po shrotach , szukałem nagrzewnicy do kadetta, to jak wyszło że nie potrzebna mi ona do samochodu, to gość tak na mnie popatrzył i rzucił tekst - "co bimber bedziemy pedzić" - no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 o nie amatorka na maxa :D ciekawe co mazna tym schlodzic ... hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Apropos mowienia na szrotach po co komu chłodnica do samochodu to lepiej nic nie mowic albo cos sciemnic. Ludzie się cfanią i jak sie powie do kompa to jakies 30% ceny podbijaja. Tak jest np . na Płochocinskiej czy Strażackiej nie ma taniej niz 50 zł. A jak dzownilem to do 50 zł maks a dla overclockerów tylko po 50 zł :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Mnie to przypomina stara grzalke cos sie wode podgrzewalo czy cos takiego :) W Gdyni to jest tak ze samemu se grzebiesz, a pozniej przychodzisz i sie pytasz ile za to cacuszko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...