fireblade3 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Wiec po pierwsze jezeli ktorys z moderatorow uzna ze zle trafilem z doborem dzialu na forum to prosze o przeniesienie topic'a ale nie zamykanie go. Problem wyglada tak - Po wlaczeniu filmu wszystko jest w pozadku a po okolo 50 min ogladania dzwiek zaczyna sie przycinac (dzieje sie takie cos ze jak ktos mowi to wyglada to tak Wha t are yo u do ing) i tak coraz czesciej. Po okolo 3-4 minutach dalszego ogladania zaczyna sie takze przycinac obraz (w taki sam sposob i synchronicznie z dzwiekiem). Nie ma znaczenie jaki to film. Pozatym jak zacznie sie ciac zminimalizuje okno z filmem to (zapalzuje go) to w taki sam sposob zacina mi sie ruch kursora az zamkne okno z filmem. (jezeli ponownie otworze film to zacina sie dalej) sprawa wraca do normy dopiero po restracie i wtedy moge wlaczyc od powiedzmy tej 50 minuty i ogladac znowu przez kolejne 50 min !! Mysle ze dosc dokladnie opisalem probelm - prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Mam dokładnie to samo, jakią masz dzwiękówkę? Zintegrowany ALC650? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zintegrowana zgodna z ac97 a jaka to nie wiem - ale to nie przez to bo potem i obraz leci! - ludzie pomozcie!!! Napiszccie cokolwiek jakas rade! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...