Avandrel Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Właśnie zakupiłem wyżej wymieniony monitorek, tu są parametry: http://www.monitory.com.pl/?click=1&id_mon...105b4d4d66bf866 Na pierwszy rzut oka super, tylko miałem pewne problemy z wyregulowaniem fazy. Obraz ostry, dobre kolory. Praktycznie brak smużenia. Tylko wydaje mi się że mnie oczy bolą od niego bardziej niż na crt 8O - może coś źle ustawiłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 to dlatego..ze dopiero chwilke go masz...po kilku godzinach napisz jak wrazenia...to takie "zludzenie apteczne"..jak ja kupilem moja Belinee101730 to tez sie nie moglem przyzwyczaic przez kilka godzin... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ja mam samsunga SM 171p i tez jestem w 100% procentach zadowolony , i wreszcie jestem spokokojny o oczy :) , nie ma zadnych smuzen lux monitorek takze polecam wszystkim . PS avandrel ten twoj soniak ma wyjscie DVi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 niestety nie - ale pozostałe parametry ma strasznie fajne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 te problemy z wyreglowaniem fazy miales wlasnie z powodu braku wejscia cyfrowego ..i ofkoz kabelka.. u mnie jak reka odjal...zapomnialem o jakiejs "fazie" od razu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ja przed kupnem monitora LCD, długo się wahałem czy kupić w wyjściem DVI czy bez (spora różnica w cenie, ale czy w jakości obrazu?). Moje wahania się skończyły kiedy zobaczyłem obraz generowany (niepokojąco wyraźny i ostry :) przez nowy model Iiyama E380S z wyjściem D-Sub. Ustawieniem ręcznym Clock i Phase nie musiałem się w ogóle bawić, przycisk auto zrobił to za mnie tak że lepiej już nie można. Co do wzroku to mogę się wpatrywać godzinami w panel i nie odczuwam skutków ubocznych a przy CRT oczy szybko się męczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a ja mam takie pytanko, jest jeszcze jeden model Soniaka oprucz S71r a dokładnie S71 jest on tanszy od tego poprzedniego srednio o 400zl moglibyscie powiedziec czym one sie roznia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a ja mam takie pytanko, jest jeszcze jeden model Soniaka oprucz S71r a dokładnie S71 jest on tanszy od tego poprzedniego srednio o 400zl moglibyscie powiedziec czym one sie roznia?S71 ma DUŻO gorsze parametry od s71r. Zobacz na www.monitory.com.pl - można u nich wybrać monitor a kupić tam gdzie taniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja polecam każdemu moje EIZO L557. MA on wyjście DVI. Piękna jakość obrazu, prawie brak smużenia(da sie grać w RTCW ET i podobne oraz oglądać filmy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...