Skocz do zawartości
TanneR

Duron 850@1050 i dużo ramu

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wynika z tematu i przypuszczalnie jak już wiecie mam Durona 850@1050. Chwilowo mam też 256MB SDRAM . Czy jego rozbudowa do 512 zwolni mi kompa czy przyśpieszy (w "Enterze" pisali że w niektórych przypadkach może zwolnić :?: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tobie to przyspieszy kompa, natomiast czytalem (chyba PC World), ze zwolnic kompa moze w przypadku starych plyt glownych, o ile pamietam na chipsecie VX, ktore sobie nie radzily powyzej 64MB (nie jestem co do tego pewny, ale jestem pewny ze Tobie wiecej ramu pomoze:))

heheh, ramu nigdy za malo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak niezle poknocisz, np. 256sdram, 64sdram innej firmy i 128sdram jeszcze innej firmy do tego na starej plycie to mozliwe, ze zwolni.

Jak dokupisz 256sdram lub zamienisz na 512 to sie nie martw, bedzie lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wynika z tematu i  przypuszczalnie jak już wiecie mam Durona 850@1050. Chwilowo mam też 256MB SDRAM . Czy jego rozbudowa do 512 zwolni mi kompa czy przyśpieszy (w "Enterze" pisali że w niektórych przypadkach może zwolnić  :?:  8)

ENTERA to ty nie czytaj - przez tych burakow kiedys mi sie posypal system. Po poradzie jak zrobic softwarowego raida w Win2000

Tylko kutafony nic nie napisaly ze trzeba miec trzy dyski w tym dwa identyczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wynika z tematu i  przypuszczalnie jak już wiecie mam Durona 850@1050. Chwilowo mam też 256MB SDRAM . Czy jego rozbudowa do 512 zwolni mi kompa czy przyśpieszy (w "Enterze" pisali że w niektórych przypadkach może zwolnić  :?:  8)

ENTERA to ty nie czytaj - przez tych burakow kiedys mi sie posypal system. Po poradzie jak zrobic softwarowego raida w Win2000

Tylko kutafony nic nie napisaly ze trzeba miec trzy dyski w tym dwa identyczne

to nie to było powodem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...