TanneR Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jak wynika z tematu i przypuszczalnie jak już wiecie mam Durona 850@1050. Chwilowo mam też 256MB SDRAM . Czy jego rozbudowa do 512 zwolni mi kompa czy przyśpieszy (w "Enterze" pisali że w niektórych przypadkach może zwolnić :?: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 przyspieszy-nie martw sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Tobie to przyspieszy kompa, natomiast czytalem (chyba PC World), ze zwolnic kompa moze w przypadku starych plyt glownych, o ile pamietam na chipsecie VX, ktore sobie nie radzily powyzej 64MB (nie jestem co do tego pewny, ale jestem pewny ze Tobie wiecej ramu pomoze:)) heheh, ramu nigdy za malo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ramu nigdy za dużo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jak niezle poknocisz, np. 256sdram, 64sdram innej firmy i 128sdram jeszcze innej firmy do tego na starej plycie to mozliwe, ze zwolni. Jak dokupisz 256sdram lub zamienisz na 512 to sie nie martw, bedzie lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ramu nigdy za dużohehh, Mateoosh masz racje, cos mi sie poknocilo:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak wynika z tematu i przypuszczalnie jak już wiecie mam Durona 850@1050. Chwilowo mam też 256MB SDRAM . Czy jego rozbudowa do 512 zwolni mi kompa czy przyśpieszy (w "Enterze" pisali że w niektórych przypadkach może zwolnić :?: 8) ENTERA to ty nie czytaj - przez tych burakow kiedys mi sie posypal system. Po poradzie jak zrobic softwarowego raida w Win2000 Tylko kutafony nic nie napisaly ze trzeba miec trzy dyski w tym dwa identyczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 buahahahahha, kto w dzisiejszych czasach p-atrzy na porady w czasopismach komp. , no chyba, ze linux plus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Gazetki są dobre do czytania w kiblu ale ogólnie to są do d..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak wynika z tematu i przypuszczalnie jak już wiecie mam Durona 850@1050. Chwilowo mam też 256MB SDRAM . Czy jego rozbudowa do 512 zwolni mi kompa czy przyśpieszy (w "Enterze" pisali że w niektórych przypadkach może zwolnić :?: 8) ENTERA to ty nie czytaj - przez tych burakow kiedys mi sie posypal system. Po poradzie jak zrobic softwarowego raida w Win2000 Tylko kutafony nic nie napisaly ze trzeba miec trzy dyski w tym dwa identyczne to nie to było powodem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...