Skocz do zawartości
srekal34

Co sie bardziej opłaca??

Co bardziej sie oplaca??  

1. 1. Co bardziej sie oplaca??

• PNY Verto FX5900 128MB
      5
    • Radeon 9700 non-pro razem z 512MB pamieci DDR
      7

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie co się bardziej opłaca- kupić GeForce FX 5900 PNY Verto czy też Radeona 9700 non-pro razem z 512MB pamięci DDR. Obydwie możliwości będą mnie mnie więcej tyle samo kosztowały. Aha, która firma produkująca pamięci jest lepsza- Nanya czy Hynix ??(chodzi mi o pamięci RAM) :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja bym brał R9700 ale nie ze względu na to że jest lebsza od FX'a5900 ale dlatego że razem z nią dokupisz sobie 512MB DDR co będzie bardziej przyszłościowym rozwiązaniem czytaj: H-L 2 i DoomIII bo sądze że 256MB to rochę mało na te gierki a zarówno na FX'sie jak i na Radku te gierki będą smykać że aż miło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja bym brał R9700 ale nie ze względu na to że jest lebsza od FX'a5900 ale dlatego że razem z nią dokupisz sobie 512MB DDR co będzie bardziej przyszłościowym rozwiązaniem czytaj: H-L 2 i DoomIII bo sądze że 256MB to rochę mało na te gierki a zarówno na FX'sie jak i na Radku te gierki będą smykać że aż miło :)

Ta zgadzam się z tobą. Na obu kartach gierka będzie śmigzć z maX detalami, a dodatkowy ram pomoże z większymi teksturami.

Więc jeśli chcesz mieć wszystko na MAx i czasami klatki, z powodu doczytywania levelu, albo mieć wszystko na MAX i cieszyć się płynnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...