srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No właśnie co się bardziej opłaca- kupić GeForce FX 5900 PNY Verto czy też Radeona 9700 non-pro razem z 512MB pamięci DDR. Obydwie możliwości będą mnie mnie więcej tyle samo kosztowały. Aha, która firma produkująca pamięci jest lepsza- Nanya czy Hynix ??(chodzi mi o pamięci RAM) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 hmm ja bym brał R9700 ale nie ze względu na to że jest lebsza od FX'a5900 ale dlatego że razem z nią dokupisz sobie 512MB DDR co będzie bardziej przyszłościowym rozwiązaniem czytaj: H-L 2 i DoomIII bo sądze że 256MB to rochę mało na te gierki a zarówno na FX'sie jak i na Radku te gierki będą smykać że aż miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 hmm ja bym brał R9700 ale nie ze względu na to że jest lebsza od FX'a5900 ale dlatego że razem z nią dokupisz sobie 512MB DDR co będzie bardziej przyszłościowym rozwiązaniem czytaj: H-L 2 i DoomIII bo sądze że 256MB to rochę mało na te gierki a zarówno na FX'sie jak i na Radku te gierki będą smykać że aż miło :) Ta zgadzam się z tobą. Na obu kartach gierka będzie śmigzć z maX detalami, a dodatkowy ram pomoże z większymi teksturami. Więc jeśli chcesz mieć wszystko na MAx i czasami klatki, z powodu doczytywania levelu, albo mieć wszystko na MAX i cieszyć się płynnością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...