jakac Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a w grę wchodzą tylko ASUS A7N8X-X lub A7V8X <- brak funduszy na coś lepszego. Dzisiaj poległ mój Abit / nie tak do końca, raz się uruchamia a raz nie Wyczaiłem że to coś z kontrolerem pamięci bo jak zmieniam banki to sporadycznie wstaje, czasem dojdzie do Windowsa i sruuu za chwilę prubuję uruchomić i nic, i tak na okrągło a i jeszcze zależy mi na płycie którą bendę mógł modować na MAXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 przeciez w tej cenie jest mnóstwo lepszych płyt od tych asusów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a co bys proponował A7V8x 295 zł a A7N8X-X 365 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a co bys proponował A7V8x 295 zł a A7N8X-X 365 złEpox 8rda za jakieś 370 jeszcze jak zależy ci na płycie którą bdziesz mógł modować na MAXA z nia mozesz troche powalczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a co bys proponował A7V8x 295 zł a A7N8X-X 365 złproponuje a7n8x-x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Za ta cene jakac masz Fic AU13 na nForce2 z dualDDr i SoundStorm-em. Napewno najlepszy wybór w tej cenie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...