kikus Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mam taki BANALNY problem. Wiem tylko tyle ze mam Athlona 2000. I mam do Was pyt. czy to jest athlon XP 2000+ czy jaki to wogole jest ? I czy mozna to sprawdzic w jakichs tweakerach? Z gory THX za odp. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Wcpuid Cpu-z. Napisz co wskazuje te prgsy, albo podaj jakie masz napięcie na procu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a jak kompa załaczasz i masz post to ci nie pisze ? amd at... 2000+ lub MHz poza tym jak napisał nicky ew ja polecam aida32 P.S. w opisie brakuje ci grafy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 P.S. w opisie brakuje ci grafy :]Może też niewie co ma JOKE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 A więc tu dane z AIDA32 : Właściwości procesora Typ procesora AMD Athlon XP, 1666 MHz (6.25 x 267) 2000+ Nazwa kodowa Thoroughbred-A CPU Stepping A0 Pamięć podręczna L1 kodu 64 KB Pamięć podręczna L1 danych 64 KB Pamięć podręczna L2 256 KB (On-Die, Full-Speed) Informacje fizyczne procesora Typ obudowy 453 Pin PGA Wymiary obudowy 4.95 cm x 4.95 cm Liczba tranzystorów 37.2 milion(ów) Technologia wykonania 6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu Rozmiar procesora (Die Size) 80 mm2 Napięcie rdzenia 1.50 - 1.65 V Napięcie We /Wy 1.6 V Typowa moc 44.9 - 61.7 W (zależna od prędkości procesora) Maksymalna moc 49.4 - 67.9 W (zależna od prędkości procesora) Producent procesora Nazwa firmy Advanced Micro Devices, Inc. Informacje o produkcie http://www.amd.com/us-en/Processors/Produc...,30_118,00.html Wykorzystanie procesora Procesor nr 1 5 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 P.S. w opisie brakuje ci grafy :] Może też niewie co ma JOKE wcale bym sie nie zdziwił (noł ofenss) od stycznia na forum i z takim topiciem wyskakuje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 czy da sie takiego procka jakos podkrecic bo czytam teraz w nowym CHIP'ie ze mozna. Moj procek ma ponad 47 stopni temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 czy da sie takiego procka jakos podkrecic bo czytam teraz w nowym CHIP'ie ze mozna. Moj procek ma ponad 47 stopni temp.nie przeginaj i zamiast chipa poczytaj se forum bo jest o tym w 3TTzdy topiców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Też czytam nowego Chipa, polecam artykuł bloki wodne :lol: Jak czytam to wyrobić nie mogę ROTFL. Ciekawe czy w Chipie wiedzą co to Maze4 albo Nukleon. I skąd oni wzięli te decybele, te pompki chyba na sucho chodziły. Nie mam pojęcia. :D W teście coolerów pod Socket ! wygrał V11+ (dobrze, nie wpadnę w kompleksy :wink: ). V7+ tylko dla P4, a gdzie Spark? No i Zalman 7000Cu panowie z Chipa chyba nie słyszeli jeszcze o wersji 7000A (a dawno temu było). Sorry za odejście od tematu, ale zawsze jak widzę testy chłodzenia w Chipie to wyrobić nie mogę. PS. Skąd oni wzięli te temperatury na V11+ 63C, na pewno nie na full obrotach. A głośność 70dB :?: pracuję przy otwartej obudowie jest lato na 5200obr/min i wcale mi za bardzo nie przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...