Grehu Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Witam mam problem :evil: :evil: :evil: gdy zapuszczam sobie jakąś muze w winampie nie działa mi głośnik centralny (mam Creative Inspire 5300) a wszystkie inne (4) działają. Wiem że w winampie 3 tak nie jest ale ja nie chce winampa 3. obecnie mam winampa 2.666 może musze zainstalować jakąś wtyczkę . :?: :?: Pozdrawiam all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 winamp 2.91 połączenie funkcjonalności 3 z sabilnością i szybkością 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Tak wogule to troche o tym było bo się niedawno tym interesowałem... Ale tak wogule to jaką masz karte dzwiękową? Jak Sound Blastera Live to odpal PalyCenter i włącz cmss na on to będą ci wszystkie głośniki grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Sciagnij sobie ten pluginhttp://kristahl.design.free.fr/Download/Bl...byMPEncoder.htm. Jest maly, wrecz spartanski, ale doskonlae sie sprawdza:-) I zmien moze winampa na jakas nowsza wersje.Gdzies czytalem, ze od 2.7x (nie pamietam dokladnie :oops: ) zmienili wewnetrzny kodek odpowiedzialny za dekododowanie mp3 - lepsza jakosc dzwieku. Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grehu Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Arakasi - zainstalowałem ten plugin i nic tylko fajniejszy dzwięk jest thx za ten plugin donio - mam sound blaster live i mam ten progrogram (play center) ale on jest porąbany i nie moge z niego kożystać piekło - zainsatlowałem winampa 2.91 i nic to nie dało pozdrawam all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ja mam male pytanko czemu w muzyce chcesz sobie psuc efekt stereo i podbijac srednie tony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No właśnie, ja do słuchania muzyki wyciszam nawet tylnie satelitki, gra wtedy sam przód (bez centralnego oczywiście), wtedy efekt stereo jest najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grehu Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 prawda prawda ten center to by zagłuszał stereo to tak! szkoda tylko że w filmach divx niema stereo. chyba sobie kupie dvd pozdrawiam all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Szukaj filmów DivX z dźwiękiem AC3, w nich ścieżka dźwiękowa jest zripowana bez rekompresji i będziesz miał pełne Dolby Digital 5.1 (jak z DVD). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Jest jeszcze inne wyjście - w sterownikach Audigy 2 jest takie cuś jak CMSS 3D - jak włączysz to też masz dźwięk przestrzenny :) Do tego jest jeszcze CMSS 2.0 który dodaje troche efektów i basów :D Wiem ze nie każdy ma Audigy 2 - sam mam Audigy 1 lecz zainstalowałem stery 2 i jest git :P (do live'a też można :) ) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grehu Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Jest jeszcze inne wyjście - w sterownikach Audigy 2 jest takie cuś jak CMSS 3D - jak włączysz to też masz dźwięk przestrzenny :) Do tego jest jeszcze CMSS 2.0 który dodaje troche efektów i basów :D Wiem ze nie każdy ma Audigy 2 - sam mam Audigy 1 lecz zainstalowałem stery 2 i jest git :P (do live'a też można :) ) Pozdro A masz może w kompie te stery ?? ile one zajmują ?? jak by miały mało to byś mi przesłał (albo sam ten program) do live'a też można chyba bo to ta sama rodzina pozdr all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Sterowniki sie pobiera z www.creative.com (122mb + najnowszy update ok 7mb) - tylko jest potrzebny pewnien mały patch. (129kb). Wszystko jest opisane tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18706&start=0 Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...