zip_matiz Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Grał sobie mój brat w [prosze sie ne smiac] pokemony(emulator gameboya) a tu nagle zwis. :evil: reset kompa no i sie <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span> (dysk pracuje) ale monitor sie nie włączyl. nastepny reset i teraz juz nic wałancza sie (wentylatory pracują i tyle) a głosniczek systemowy pika w rytmie ciągły dzwiek i przerwa, ciagły dzwiek i przerwa itd. itd. czy ktos moze wiedziec co sie stało :evil: :evil: :?: :!: prosze pomuzcie akurat nie mam kasy i siede w cafe przyjde jutro i zobacze moze cos poradzicie POZDRO i THX z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Sygnał który opisałeś, oznajmia że coś jest nie w porządku z pamięcą RAM. Proponuję wię w pierwszej kolejności właśnie ją sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 RAM-ONLY RAM Wczoraj u znajomego bylo tosamo, pamiec ram spisałem juz na straty ale postanowielm przeczyscic ja specialnym płynem na bazie alkocholu(nazwy niepamietam) . Przeczyściłem styki !! -ale to nic nie dało wiec wszedzie na nóżki każdej gości RAM nalałem tego płynu i gdzie niegdzie był kuż itp wiec wszystko to oczyściłem i pamięć chodzi!!!! ZALECAM COŚ TAKIEGO<< możesz byle jakim alkocholem coś takiego zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 doklanie widze ze masz sporo podkreconą pamieć odpal wszysko na default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy___ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Prawdopodomnie poszla pamiec. Sprawdz wkladajac pozyczona od znajomego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 z tą pamięcia to sprawdze dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...