Skocz do zawartości

Jaki skaner jest wedlug ciebie THE BEST?  

1. 1. Jaki skaner jest wedlug ciebie THE BEST?

• HP
      5
    • Mustek
      1
    • Microtek
      4
    • Plustek
      11
    • Canon
      4
    • Agfa
      6
    • Umax
      1

Rekomendowane odpowiedzi

ja zdradzilem 8O Plusteka (ktorego mam w domu) na rzecz HP 8) (z kilkoma "profesionalnymi" mialem stycznosc) - sa na prawde SUPER np te scanjet'y z serii 7400c, tylko ta cena :( (mozna sobie zlozyc calego kompa za taki skaner)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UMAX :)

Dodałem twoją opcję do ankiety :)

Cos jednak nie zabardzo ? u mnie nie ma !!

A pozatym nie tzreba bylo sie fatygowac ! to taka firma jak np. SGI ktos slyszal nikt nie widzial ! troche nie ta klasa produktowa lae porownac da rade na upartego a lepszy przyklad mi do arbuza nie przychodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Microtek robi nalepsze skanery. kropka.

chlopie takie pisanie jest do kitu ? jak uwazasz ze microtek rovi najlepsze to jakies argumenty ! a nie stwierdzenia z sufitu !

sorry ale jak bym kupowal skaner to taka porada by mnie nie przekonala !

Ps. pracowalem na plusteku i umaxie na jednym 3lata temu na drugim na dniach ! pierwszy byl do doopy drugi extra ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za to jakie grzmoty :)

Wiesz ja poza samymi parametrami patzre na wyglad peryferiow ! i mnie sie plusteki nie podobaja ! juz bardziej canony albo hp ale do obu firm nie mam przekonania ! wiec nie mam skanera !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za to jakie grzmoty :)

Wiesz ja poza samymi parametrami patzre na wyglad peryferiow ! i mnie sie plusteki nie podobaja ! juz bardziej canony albo hp ale do obu firm nie mam przekonania ! wiec nie mam skanera !

Fakt że Plusteki piękne nie są ale jakość...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiscie mam Canona. Co mi sie podoba w Canoni-e to jest to ze sa ladne i male. Najlepsze skanery sa robione przez Epsona. Canon jest tez dobry ale nie jest tak szybki jak Epson. Canony sa tez tanie. Jesli nie potrzebujesz skanera do profesionalnej pracy to Canon bedzie dobry dla ciebie. EPSONY sa bardzo dobrze cenione przez CNET. W pracy mamy EPSONA i jest bardzo szybki. :D

Tutaj jest link do Epson-a

http://www.epson.pl/product/imaging/

A tutaj do Canon-a

http://consumer.usa.canon.com/scanners/index.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to ma za znaczenie na jakim ukladzie jest skaner ? Jakosc skanu moze ? Bo raczej nie rozumiem do czego byla ostania odpowiedz :?

A czy kolega przed toba cos mowil o jakosci ? ja niemoge co za wal z ciebie czytac nie umiesz czy co ! napisal tylko dlaczego canony sa cienkie ! ! Burak !

Zalecam nauke czytania ze zrozumieniem !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...