Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Yo Kilka dni temu wymieniłem sobie 384sdr na 256ddr PC2700. Pamiątki nazywają się MCP (czy coś wam ta nazwa mówi???) ale rzecz w tym że bardzo mnie zainteresował ich czas dostępu bo jeżeli prawdą jest że ostatnia cyfra ciągu liter i cyfr wydrukowanych na kostkach oznacza czas dostępu pamięci to wychodzi na to że moja pamięć ma czas dostępu 3ns!!! 8O :? niestety nie mam cyfrówki aby pokazać wam zdięcia tych pamięci ale to jest cały ciąg cyfr i liter na moich ramach :arrow: 0307D3208-3 Co o tym sadzicie bo ja jakoś w to nie wierzę :? :lol: P.S. Ze wzgledu na to że moja płyta nie pozwala ustawić mi szyny większej niż 266mhz dla pamięci więc nie będe mógł przetestować ich podatności na oc :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 http://sirius.pl/news.php?id=2323 - to sa najszybsze chipy na rynku wiec twoje to blad/inne standard oznaczenia... Nie wiem czy wogole konstrukcja gniazda i samych pamieci na to by pozwolila... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Też jestem tego zdania ale na pamiatkach ostatnią cyferką jest 3 nie mam żadnych przewidzeń ani halucynacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Moze to CS 3 ?! :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Moze to CS 3 ?! :P :) dokaldnie... o tym samym pomyslalem! i to jest to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Moze to CS 3 ?! :P :) dokaldnie... o tym samym pomyslalem! i to jest to :) no racja thx że mi to uswiadomiliście ale osobiście wolałbym żeby to był czas dostępu :lol: 8) :P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...