galaxy_938 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ludzie pomużcie mi wczoraj zainstalowałem win me dziś rano miałem na dysku 1gb wolnego miejsca, nie wiem co się stało ale teraz mam 17.3 mb. wolnego a 20 min. temu miałem 50 mb. wolnego co mam robić ??? Pomużcie !! :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Wyłaczyć system restore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jezeli masz mozliwosc to zainstaluj sobie jakis normalny system, np wina 2kpro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a co to za system ? win 2kpro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 sgj jak wyłączyć ten system restore ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 win 2kpro - Windows 2000 Professional Nie pamiętam jak wyłaczyć przywracanie systemu w tym czymś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 następnym razem jak bedziesz zakładał temat to pomyśl nad nim chwilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 następnym razem jak bedziesz zakładał temat to pomyśl nad nim chwilke.Przejrzyj sobie jego wszystkie tematy, wszystkie są takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 sgj jak wyłączyć ten system restore ???????Mój komputer > Właściwości > Wydajność > System plików > Rozwiązywanie problemów > Wyłącz przywracanie systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...