virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Cos jest nie tak, bo jak biore "odswiez" w operze to w menedzer zadan pisze ze procek jest na 100% obciazony. Dlaczego? Czy u Was tez tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Z tego powodu przestalem korzystać z opery. Zawsze przy ładowaniu strona i odswiezaniu było 100% uzycia CPU. Oprócz tego zrzerała mi prawie 100MB ramu. Teraz korzystam z MyIE2 bo jest lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 zalezy od ustawien cache'u a ilosc bufora w pamieci tez mozna recznei regulowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Czy to musi byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ja tego nie mam. Powinno sie dac to wyłączyć. Nie wiem którą masz wersje ale w wersji lite prawdopodobnie tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mam wersje 0.8.130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zobacz moze nowszą wersje >> http://www.myie2.com/html_en/download.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Czy to musi byc?http://members.chello.pl/l.szklarski/IE.JPG Weź nie lam, bo to się wyłącza w opcjach jak byk. Options->myIE2 options->myIE2 plugins-> odznacz "Plugin for UCmore toolbar" I myśl. I czytaj manuale. I kombinuj. Ech. A opera i tak bije na łeb tą kolorową nakładkę na misia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No faktycznie da sie wylaczyc, musialem to przeoczyc (jak zwykle :P ) Nowszej wersji nie chce bo i tak sie nie bedzie za bardzo roznic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ja uzywam Opery i nie zauwazylem takich problemow (O 7.2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ja mam 7,11 a masz wersja z java czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 oczywiscie, ze bez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 A no wlasnie ja mam z java i moze to jest tego wina. A czemu oczywiscie bez ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 nie lubie czegos, co moze zagrozic mojemu kompowi ;) jave mam w IE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No niby jest w IE ale w operze tez sie czasem przyda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 po co sobie mam psuc przegladarke? ;) poza tym, ja filtruje sobie strony, wiec nie mam wielu rzeczy, ale jak trzeba, to czasem wylacze wszystkie zabezpieczenia, ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja mam 7.10 z java i 0 problemow. Opera jes napewno duzo lepsza od explorera, a podczas otwirania stron rzeczywicie obciaza procesor... ale w 40-50% i to tylk na pare sekund. Zajmuje mi teraz 45mb w RAM, ale mam za to otwartych 11 stron i wszystko pracuje szybko i stabilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...