ptys Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 mam małe pytanie co do montażu radeona 9500pro ,czy to prawda że na nowych płytach nie trzeba podłanczać kabelka do karty (chodzi o dodatkowe zaśilanie) , mam epoxa 8rda+ .czy bede musiał wymienić zasilke mam 512ram,dysk,cd-rom i FELL 300W :cry: tylko prosze bez tekstów w stylu szukaj ,szkałem i nic konkretnego nie znalazłem a poza tym modem :cry: i 200zł do TELEzdzierusówSA co miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Kartę podłączać TRZEBA. Jeśli nie podłączysz na ekranie zobaczysz "milutką" czerwoną ramkę i informację o KONIECZNOŚCI podłaczenia dodatkowego zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Rzwiązaniem jest skombinowanie byle jakiego zasilacza, nawet AT, podłączenie go tak, aby startował razem z całym kompem i podłączenie z niego dodatkowego zasilania na radka, a także np. napędów, dysków. W ten sposób feel sobie odpocznie, i zaoszczędzisz trochę grosza. A taki stary zasiacz AT to nie trudno zdobyć, trzeba tylko zrobić załączanie go przekaźnikiem sterowanym z głównego zasilacza. ;] Prościej jak masz drugi ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...