Steeler Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Czy sa plyty dwyprocesorowe dla Northwooda? Nie chodzi mi tu o XEONa... Jesli tak to na jakim chipsecie i jakie modele... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Czy sa plyty dwyprocesorowe dla Northwooda? Nie chodzi mi tu o XEONa... Jesli tak to na jakim chipsecie i jakie modele... No bo wiem, ze AMD sie tym zajmoje. Ale interesuje mnie czy intel... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie wiem czy są ale jeśli są to komp na niej by nieźle zap........!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie jeszcze nie ma i raczej nie bedzie gdyz P4 nie moze pracowac w duecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...