tomekaa Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 zobaczymy czy bylibyście zainteresowani kupnem breloczka z durona i za ile?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ja bardzo chetnie ale wolalbym cos szybszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 A czy byłbyś zainteresowany otrzymaniem banana? Nie to forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Sam mam 2 wisiorki z duronow jeden z 1200 mhz a 2 z 1000 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ja mam 3 z durniow :) 1 z jakiegos zabytku i 1 z gf2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ja bym nie chcial bo dalej pracuje na takim durniu i bylaby to profanacja i obecny moglby zaczac strajkowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 no za jakies 5 zł skłonnym był bym dac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 tez mam, ale z kostka ramu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Gdyby byl jakos naprawde ladnie zrobiony to dalbym moze nawet jakies 15-20zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Taki dureń to chyba mało praktyczny jest jako brelok. Parę ładnych lat temu jak ludzie wywalali kompy z 286 zrobiłem sobie brelok właśnie z takiego procka, zegar miał bodajrze 12MHz i wyprodukowany był przez AMD. Fajnie wyglądał, był w kwadratowej obudowie PLCC68 i z czasem poodpadały mu wszystkie nóżki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Taki dureń to chyba mało praktyczny jest jako brelok. Parę ładnych lat temu jak ludzie wywalali kompy z 286 zrobiłem sobie brelok właśnie z takiego procka, zegar miał bodajrze 12MHz i wyprodukowany był przez AMD. Fajnie wyglądał, był w kwadratowej obudowie PLCC68 i z czasem poodpadały mu wszystkie nóżki :PLOL nozki sie odcina i poleruje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Taki staroć? Jakiegoś Bartonka to bym wziął, ale takie coś :? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ja mam breloczek z athlona 1700+ i mi ise bardzo podoba :) to prostokatne jadro :))))) a co do nozek to je wylamalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ja mam breloczek z athlona 1700+ i mi ise bardzo podoba :) to prostokatne jadro :))))) a co do nozek to je wylamalem :) hehehehe, nie szkoda ci?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ciekawe jakby brelok do kluczy wygladal z HDD Samsunga 6,4GB :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 albo z monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 spoko, ja u siebie na kompie mam duron 800 a wy z 1000 chcecie breloczki robić :) szkoda tylko że nie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Hej, to może niech każdy napisze z czego ma zrobiony swój oryginalny breloczek :?: W grę mogą wchodzić także inne przedmioty, nie tylko części elektroniczne :) BTW: Mój ś.p. dziadek miał kiedyś breloczek do kluczy zrobiony z... kości, chyba jakiegoś zwierzaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja mam z 0.45 magnum :) serio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja mialem brelok z naboju od kalasza,a le to akurat dosc czeste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja mialem kiedys z kalibru 0.50 ale nie wiem gdzie go zapodzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja moge komus zrobic od VooDoo 2 jak uda mi sie wyczycic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Duron akurat kiszkowato wyglada. Ale p4 z heatspreaderem to juz ladna blyskotka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Duron akurat kiszkowato wyglada. Ale p4 z heatspreaderem to juz ladna blyskotka.chcialem taki uszkodzony na allegro kupic, ale kosztuja makabryczne pieniadze :( ktos z forum ma breloczek z P4 3ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...