Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Yo Cholera przed chwilką zepsuł(em :lol:) mi się mój crystalORB :evil: (pourywałem kabelki od niego przypadkiem a następnie źle je zlutowałem i zrobiłem zwarcie :?) bardzo żałuję bo skubaniec był wydajny ale zarazem i trochę głośny :? ale mam w zapasie 60zł i muszę coś kupić bo orginalny radiatorek od grafy się grzeje niemiłośernie oc 250@275 myślałem aby znowu kupić crystalORB'a ale zaciekawił mnie ten coolerek: Titan TTC-CUV2AB/DIY Czy ktoś to ma :?: Czy jest on wyadjny :?: Ile on kosztuje :?: Czy jest do dostania w Polsce :?: I czy warto w niego inwestować :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ja na grafe polecam boxowe intela ja mam od P3 chyba na GF3. moima zdaniem ten coolerek na fotce to złom... ni lepiej wymienic wentylator w starym orbie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 moima zdaniem ten coolerek na fotce to złom... . Czemu złom o ile dobrze mi wiadomo to Hercules daje te coolerki do R9800PRO (i słabszych) a z tego co mi wiadomo to Radki 9800PRO nie należą do kart słabo się grzejących i że HERCULES kitu raczej nie wciska. ja na grafe polecam boxowe intela ja mam od P3 chyba na GF3. Ale napewno musiałeś go kleić klejem termo a jak dlamnie to odpada. ni lepiej wymienic wentylator w starym orbie.. niegłupie ale ja bym wolał coś nowego i cichszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 tamten to pewnie cichy nie bedzie...nie widziałem go nawet na oczy wiec nie wiem czy mozesz brac moją opinie pod uwage niech sie lepiej wypowie ktoś kto go ma... ja wole dac coś "porządnego". przykreciłem na dwa wkrety do dziur w karcie i dałem na to spire 70x10mm na 5V i jest niesłyszalnie i wydajnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a z droższych to polecam V10+ ale to już ponad 100zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ja bym poleacał takie cos.nie wiem czy to zostanie usuniete czy jak ale to nie moja aukcja :D i znalazłem ja przypadkiem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15590591 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 pieklo -> mam Herc'a 9700 i jesli chodzi o chlodzenie to ten wentyl chlodzi bardzo dobrze, nie wiem jak z glosnoscia bo cooler mi wszystko zaglusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 mam tego titana polecam cooler calkiem sporawy i ciezki, caly z czystej miedzi, dokladnie i estetycznie wykonany z idealnie wyszlifowanym spodem wypasiona zawartosc opakowania - kilka zapinek bardzo skuteczny i calkiem tani na 7V bezglosny i ta cena - 40 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 mam tego titana polecam cooler calkiem sporawy i ciezki, caly z czystej miedzi, dokladnie i estetycznie wykonany z idealnie wyszlifowanym spodem wypasiona zawartosc opakowania - kilka zapinek bardzo skuteczny i calkiem tani na 7V bezglosny i ta cena - 40 zl.mam tego titana polecam cooler calkiem sporawy i ciezki, caly z czystej miedzi, dokladnie i estetycznie wykonany z idealnie wyszlifowanym spodem wypasiona zawartosc opakowania - kilka zapinek bardzo skuteczny i calkiem tani na 7V bezglosny i ta cena - 40 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a moze to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15460143 tylko nie wiem czy to dobre jest... tylko nie wiem czy sie bna twoją grafe zmiesci.. a i nie bierz tego co tam koles wypisuje bo to ściemniacz ale towar ma po dobrych cenach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ok chyba skuszę się na tego titana no bo jak by był zagłośny to mogę go zawsze trochę uciszyć (speedFAN itp.) Wielkie dzięki za pomoc wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...