Mleczyk Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Siema! Chyba będe musiał sprzedać kompa (kupie se jakiegoś lepszego),ktoś mogłby mi pomóc w jego wycenie bo sam niewiem ile jest wart. Tutaj pełny konfig: Athlon XP 2000Xp,Copper Shim,Sk6+delta+fanmate1,Abit KG7R, 256DDR+Radiator,Gainward Geforce 2TI 275@545,Sound Blaster Live, Modem Zoltrix Spirit,Baracuda IV 60GB,CD LG x50,CDR LG 4x8x32, floppy,Obudowa Feel V przerobiona-4 dodatkowe wentyle i cała wygłuszona matą+ Zasilacz 420Wat,2xokrągłę kable 133,1xokragły kabel fdd....to wszystko ,prosze o pomoc bo sam nieumiem go zbytni wycenić a niechce przesadzić z ceną :-) z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 stawiam 3000/3500/4000 - moge sie mylic wiec nie bijcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Siema! Chyba będe musiał sprzedać kompa (kupie se jakiegoś lepszego),ktoś mogłby mi pomóc w jego wycenie bo sam niewiem ile jest wart. Tutaj pełny konfig: Athlon XP 2000Xp,Copper Shim,Sk6+delta+fanmate1,Abit KG7R, 256DDR+Radiator,Gainward Geforce 2TI 275@545,Sound Blaster Live, Modem Zoltrix Spirit,Baracuda IV 60GB,CD LG x50,CDR LG 4x8x32, floppy,Obudowa Feel V przerobiona-4 dodatkowe wentyle i cała wygłuszona matą+ Zasilacz 420Wat,2xokrągłę kable 133,1xokragły kabel fdd....to wszystko ,prosze o pomoc bo sam nieumiem go zbytni wycenić a niechce przesadzić z ceną :-) z góry dzieki za pomoc A wolno sie spytac co planujesz kupic zamiast takiego high-end machine??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jakiegoś pentium 4 koło 2.2-2.4(533),geforce 4 Ti 4600,512 Rambus (1066) i dalej się zastanowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ja proponowal bym wymiane jedynie grafy... ewentualnie wc i jazda z procem. zaden intel nie da mu rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jakiegoś pentium 4 koło 2.2-2.4(533),geforce 4 Ti 4600,512 Rambus (1066) i dalej się zastanowierambusa se odpusc powoli wychodza z produkcji lepiej ddr-ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Zmień grafe dokup ramy i wsio :) . Po co zmieniać całego kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 "Boczku" dam za calego kompa 1000zl co Ty na to ? Ps. Trzeba byc niespelna rozumu zeby wypiepszac wszystko ! co dysk kupisz o 20gb wiekszy ? po cholere ? obudowe lepsza? wieksze wentyle ? itd ? :lol: 8O :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 eee człowieku =] po co ci zmieniac kompa... co ty chcesz na nim robić... ten na którego teraz zmienisz zestarzeje sie tak samo jak ten który masz... a skoku wydajności nie zobaczysz... zmień se grafe i zostaw kase, a jak wyjdzie coś nowego to wtedy wyskoczysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 a ja bym to zostawił na razie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To jak zmienić grafe to na jaką geforce 4200Ti/4400/4600 czy poczekać na nowe randeony?I czy opłaca sie do tego dokupić z 256 DDr.I z WC na jakie wartości mam szanse podkręcic tego proca(mnożnik mam jedynie do 13x)na tym co mam podkręciłem go na 12.5 x145 (V1.85) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja bym właśnie zmienił tylko grafe i dolozyl WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Zostaw go masz świetny sprzęt, zainwestuj w WC pamiątki i grafe i podkręcaj!!. I dopiero jak wyjdzie hummer dobre płytu to wtedy wymień kompa ale do 2003 do jesieni Ci spokojnie starczy no chyba ze nie masz co zrobić z kasą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ok więc narazie kupie wc tylko czy opłaca mi sie kupić do niego jeszcze peltiera jak tak to jakiego?I jaką grafe do 1500zł kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 moim zdaniem lepiej poczekać na r300 bo i tak chyba nie bedzie dużej różnicy między geeforcem4 a 2ti, przynajmiej teraz, tesh na nigo czekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 do premiery R300 i RV250 spokojnie dociagniesz na GF2Ti Gainwarda!!!!!!!!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...