Skocz do zawartości
Mleczyk

Pomoc w wycenie sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Chyba będe musiał sprzedać kompa (kupie se jakiegoś lepszego),ktoś mogłby mi pomóc w jego wycenie bo sam niewiem ile jest wart. Tutaj pełny konfig:

Athlon XP 2000Xp,Copper Shim,Sk6+delta+fanmate1,Abit KG7R,

256DDR+Radiator,Gainward Geforce 2TI 275@545,Sound Blaster Live,

Modem Zoltrix Spirit,Baracuda IV 60GB,CD LG x50,CDR LG 4x8x32,

floppy,Obudowa Feel V przerobiona-4 dodatkowe wentyle i cała wygłuszona matą+ Zasilacz 420Wat,2xokrągłę kable 133,1xokragły kabel fdd....to wszystko ,prosze o pomoc bo sam nieumiem go zbytni wycenić a niechce przesadzić z ceną :-) z góry dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!

Chyba będe musiał sprzedać kompa (kupie se jakiegoś lepszego),ktoś mogłby mi pomóc w jego wycenie bo sam niewiem ile jest wart. Tutaj pełny konfig:

Athlon XP 2000Xp,Copper Shim,Sk6+delta+fanmate1,Abit KG7R,

256DDR+Radiator,Gainward Geforce 2TI 275@545,Sound Blaster Live,

Modem Zoltrix Spirit,Baracuda IV 60GB,CD LG x50,CDR LG 4x8x32,

floppy,Obudowa Feel V przerobiona-4 dodatkowe wentyle i cała wygłuszona matą+ Zasilacz 420Wat,2xokrągłę kable 133,1xokragły kabel fdd....to wszystko ,prosze o pomoc bo sam nieumiem go zbytni wycenić a niechce przesadzić z ceną :-)          z góry dzieki za pomoc

A wolno sie spytac co planujesz kupic zamiast takiego high-end machine???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee człowieku =] po co ci zmieniac kompa... co ty chcesz na nim robić... ten na którego teraz zmienisz zestarzeje sie tak samo jak ten który masz... a skoku wydajności nie zobaczysz... zmień se grafe i zostaw kase, a jak wyjdzie coś nowego to wtedy wyskoczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak zmienić grafe to na jaką geforce 4200Ti/4400/4600 czy poczekać na nowe randeony?I czy opłaca sie do tego dokupić z 256 DDr.I z

WC na jakie wartości mam szanse podkręcic tego proca(mnożnik mam jedynie do 13x)na tym co mam podkręciłem go na 12.5 x145 (V1.85)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi