phobosq Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 jaka moze procentowo roznica w wydajnosci miedzy blokiem z CPC a jakims w miare porzadnym np. Storm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 roznica miedzy CCCP a jakim kolwiek blokiem z republiki, od mate czy od coperfielda jest taka jak miedzy maluchem a np. merolem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 dzieki :) czyli NORMALNY blok jest z 10 razy lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Poprzegladaj topic'i o cpc to Ci sie odechce kupowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Poprzegladaj topic'i o cpc to Ci sie odechce kupowac ;)a moze on ma juz CCCP i chce je zmienic na cos lepszego i zastanawia go ile to bedzie lepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Niemiec: racya, kumpel mi dal (!) bo nie mial co z tym zrobic; zreszta z oryginalnego CPC zostal mi tylko blok... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Reasumując: niebo a ziemia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Czlowieku, Ty sie jeszcze pytasz jaka jest roznica? Skad ty mieszkasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 o ludzie tyle sie czepiacie, a nie mozecie dac rzeczowej odpowiedzi na proste pytanie? dorosli w "Malym Ksieciu" bardzo lubia liczby, wiec pobawmy sie w doroslych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ok miałem blok z CPC i bloczek z republiki z 20-stoma kanalikami wierconymi.Procek @ 2400+ napiecie 1.5V i zwykle temp była wyzsza od otoczenia wstresie o około +- 20 stopni.Natomiast na bloczku z republiki proca taksamo @ i napiećie takiesame miałem zawsze podczas długiego grania o jakies 4 stopnie wiećej od otoczenia.Pasi? bloczek z CCCP na starcie dyskwalifikuje mała średnica kanałów wlotowych bo tylko 5mm gdzie w bloczku z republiki jest 13mm.Takżę KUR*** NIE KUPUJ TEGO GOOFNA CZŁOWIEKU!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Jak chcesz to se looknij tutaj - porównania bloczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 dzieki wielkie! wiem ze roznica jest tylko chcialem zapytac jak to bedzie gdy sprawie sobie nowy bloczek; teraz widze, ze warto - i to szybko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...