Anti2k Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Dzis mi sie nudzilo i postanowilem wykonac swiecacy znaczek radioactive. Co prawda nie mialem za duzo czasu, zeby doszlifowac robotke, mimo wszystko chcialem pokazac uzyskany efekt. I co o tym sadzicie ? Jak juz bedzie tip top, to zrobie lepsze fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Gitarka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 niech zgadne : D folia transparentna z negatywem radiacji : ) , podlozona kartka pod spod i podswietlone w celu lepszego rozprowadzania swiatla - juz to opanowalem podoba mi sie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 nooo zgadles :) ale jest jeszcze kilka usprawnien, np sa dwa kolka z pleksy (folia i kartka sa wlozone miedzy nie), tak ze mozna wymieniac znaczki ze srodka, podswietlenie jest zrobione 1 dioda (swiatlo odbija sie od folii aluminiowej, daletego znaczek jest rownomiernie podswietlony). Musze jeszcze zrobic kilka poprawek, zeby swiecil sam symbol radioactive, a nie obwodka, ktora jest wynikiem zlego spasowania elementow (naprawde ciezko jest zrobic idealnie gladkie kolko, i tak wyszlo lepiej niz sie spodziewalem). No nic bede rzezbil dalej, moze dzis tez wpadne na jakiegos pomysla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Troszke podrasowalem modzik, roznica znaczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Troche po bokach teraz świeci... Można by to wykorzystac jako diody Power/HDD ;]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Dioda podswietlajaca znaczek jest schowana, boki swieca od front panela. Z tym hdd mozna zobaczyc, podlacze jutro zobacze jaki efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 bardzo ladnie i estetycznie to wyglada - ale ja bym chlastal takiego chiefteca bardziej z rozmachem i hardcore'owo - moja buda teraz (biedactwo) to przechodzi - ubylo jej juz 3/4 blachy : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Anti2k-> a mógł bys dokładnie opisać bo taki malutki modzik wsma raz dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a ja nie widze fotek... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Maaaaaałeeeeeeeeeee!!! I wybacz, ale wzór oklepany okrutnie :( Wykonanie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Drogi kolego Mutos, a umiesz wyginac plekse w polkole, tak zeby sie nie uszkodzila i zachowala ksztalt ??? Wiekszego znaczka nie dalo sie zrobic domowymi sposobami, klapka obudowy nie jest plaska, co znacznie ogranicza rozmiar. Poza tym wzor na przodzie ma dodawac uroku a nie oswietlac w nocy pol pokoju, nie jestem zwolennikiem robienia z kompa choinki. Jest to maly detal, ktory ma cieszyc oko i nie razic swoimi rozmiarami. Dodatkowa funkcjonalnosc malego znaczka pozwala na wymiane wzorow, trwa to nie dluzej jak 5 min, wystarczy pomysl i corel. Chodzilo mi raczej o wykonanie i spasowanie wszystkiego w calosc, wzor to raczej sprawa drugoplanowa. Dodatkowo bedzie zrobione podwojne podswietlenie (ew. potrojne), co pozwoli swobodnie przelaczac sie miedzy kolorami. Jakie one beda, jeszcze nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Wszystko jest ladnie schowane w pudeleczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A po co to wyginać?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Masz napisane w poprzednim poscie. Klapka jest polokragla, a nie plaska. Widziales w ogole ta obudowe ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Widze, że półokrągła. Ale można zrobić też płaską. Peace!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 coolturka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Anti2k re5pect chcialbym zrobic z nudow take cacushko pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 wery nice ale wielki szacuneczek za oba paneliki irda+ 2 usb i ten nizej na moded opisany chyba tak ???? zaje....e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 hehehe takie małe cudeńko a tak potrafi uszczęśliwić człowieka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 coolturka :DPopieram (papiermam) :lol: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...