Ciosek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mam pytanko, jak czy za pomoca jakiego programu można w dysku Barracuda ST340016A zamiast cichszej pracy uzyskać wzrost wydajność jego pracy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Było juz otym na forum więc poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 hdd acoustic menager - chyba, nie jestem pewien maxtor ma swoj program do tego celu, wiec pomocne moze byc przeszukanie strony seagate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No cóż szukałem coś na ten temat na forum ale nie znalazłem dlatego pytam. a jeżeli chodzi o strone seagate'a to już tez przewertowałm i nic ale dzięki za odzew. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...