BLANTMEN Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 http://www.freshsensation.com/samorost.swf 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ZAJEBIOZA!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Skończyłem całą :) Jak macie jakiś problem to walcie na PW, nie będe psuł zabawy innym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja też skończyłem :D. Zajefajna gra ale za krótka :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 nie ty jeden ,mi tez udało sie uniknąc zderzenia :) P.S. gra fajna ale za krootka (przypomnialy mi sie Lemingi :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 aha...ja tez skonczy;lem D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Dobry jestem : ) Ściągnełem sobie tą "gierke" na dysk ~300 kb : ) i odpala i tak patrze : ))))) nic sięniedzieje myślałem że to jest ta cała gra : ) a tu ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m stronek a tu suprise.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 i mi tez sie udalo fajne to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mam tylko jedno pytanie - jak działa mechanizm drabiny ?? Ja to robiłem na ślepo i podniosła mi się. Może mi to ktoś wytłumaczyć ??? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mam tylko jedno pytanie - jak działa mechanizm drabiny ?? Ja to robiłem na ślepo i podniosła mi się. Może mi to ktoś wytłumaczyć ??? :oops:q=50 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mam tylko jedno pytanie - jak działa mechanizm drabiny ?? Ja to robiłem na ślepo i podniosła mi się. Może mi to ktoś wytłumaczyć ??? :oops:q=50 ;)Tzn ... ?? Ciężkokapujący jestem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 A aj jej nei rozumiem koles sie skopcil i co???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 to po lewej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 A aj jej nei rozumiem koles sie skopcil i co????Kliknij faje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 sciagnijcie dla potomnych :D exclusive 4 tweak.pl wersja offline 8) http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/samorost.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 nie no gra wyrąbista, jak Half-Life 2 bedzie choć w połowie tak "wsysający" jak tak gierca, to nie wiem jak sie utrzymam na WSM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Utknalem na stronce z mrowkojadem co teraz trzeba robic ?? Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Juz mam :) slepota nie zauwazylem guziczka :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no faktycznie super gierka :] :] :] oczywiscie uniknolem zaglady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zarąbista mi sie przypomniała syberia... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 :arrow: http://www.gotoandplay.it/_games/_som/seco...dsOfMadness.php Kolejna wciągająca gierka !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 lookajcie na www.miniclip.com czasem fajne sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...