BRANDI Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Cześć! Może znacie jakieś z sklepy i-netowe mające w ofercie tanie podkładki żelowe pod mysz? Znalazłem taką w Komputroniku za 21zł ale za przesyłkę muszę zapłacić drugie 21zł(Servisco) :cry: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 oj, coś czuję, że zara będzie zamknięcie alboo przeniesienie.... Na marginesie, spróbuj tutaj: www.agito.pl www.sirius.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Niestety nic nie znalazłem w tych sklepach. Co do umieszczenia tematu to zastanawiałem sie nad tym...no i wypadło na Modyfikacje (chyba lepiej niż w dziale Sprzęt?) Jak coś to proszę Moderów o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce. Pozdrawiam i Thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Popros kogos zeby Ci kupil poprostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a może by zapodał jakies fotki? Bo szczerze mówiąc nie za bardzo wiem o jaka podkładkę chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a może by zapodał jakies fotki? Bo szczerze mówiąc nie za bardzo wiem o jaka podkładkę chodziNo problem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15390146 Mniej więcej to tak wygląda (z podpórką pod nadgarstek). Chętnie bym ją licytował ale gostek nie wystawia faktur,więc lipa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja podobną kupiłem w markecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 U nas są takie w REALU tylko,że z gąbki... :P szkoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 w empikach sa do dostania - np obszyte materialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardas Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja mam "podobną" podkładkę firmy Fellowes z ruchomą żelową podpórką pod nadgarstek i zadowolony jestem. 90zł kosztowała :> w Media Markt http://www.fellowes.pl/_produkt_images/sl_92730.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ja mam fajną czytja wygodną wziołem katalog archipelag.pl tylko podciołem i pod kleiłem i strasznie jestem z niej zadowolony miałem dużo podkładek i szybko sie ścierały rogi sie zaginały itp ta jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 swego czasu były w Ikei: pod mysz i przed klawiaturę. Nie jestem pewny czy to na pewno był silikon, ale dość sprężyste i cenowo na pewno nie do pobicia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 siema, jak ktos pali fajki to za piec globów od L&M sa do wzięcia własnie takie podkładki prmocjia do 30 wrzesnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 w empikach sa do dostania - np obszyte materialemJa mam taka ponad rok. Zarabiście mi słuzy a cena koło 19 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...