Skocz do zawartości
daar

Ankieta: Lexmark vs HP

Ktora drukarke bys wybral?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Ktora drukarke bys wybral?

• Lexmark
      7
    • HP
      14
    • Inna
      3

Rekomendowane odpowiedzi

a ja sie wypowiem. uzywam od jakiegos czasu lexmarkow... i zamierzam sie z zakupem duzego epsona.

lexmark jest OK, poza jedna rzecza (a mialem z55, z65, teraz z65p) - system wciagania papieru - to najgorsza rzecz w tych drukarkach - i predkosc troche sredniowieczna. ale jakosc druku jest bardzo ok, jesli tylko sie papiur dobry da.

ale do drukowania sporych zdjec sie nie nadaje - za duze marginesy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie wypowiem. uzywam od jakiegos czasu lexmarkow... i zamierzam sie z zakupem duzego epsona.

lexmark jest OK, poza jedna rzecza (a mialem z55, z65, teraz z65p) - system wciagania papieru - to najgorsza rzecz w tych drukarkach - i predkosc troche sredniowieczna. ale jakosc druku jest bardzo ok, jesli tylko sie papiur dobry da.

ale do drukowania sporych zdjec sie nie nadaje - za duze marginesy.

ja mam Z31 i marginesy wcale nie takie duze,ale zdjec nie drukuje wiec mozemy miec inne podejscie

co do podajnika papieru to jeden z najlepszych bo nie potrafi pogniesc kartki nawet gdy zkleja sie 3 lub wiecej to przemieli ,wydrukuje i wypluje gladkie jak pupa niemowlaka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KGB: a mnie sie wydaje że wciąganie papieru to słaba strona... jedno kółko po prawej stronie, np. delikatną folię potrafi krzywo wciągnąć, zresztą nawet zwykły 80g papier biały potrafi krzywo wciągać..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jam mam lemarka z31 i nie narzekam a drukuje dosyć sporo (dla ojca firmy) wizytówki i ulotki a niedawno sciągi na mature dla brata :) (oj się grzała :lol: ) Zdjęcia drukuje nawet nie najgorsze (chociaż drukuje mało).

Co prawda nie miałem dużego doświadczenia w drukarkach i gdyby cofną się troche do tyłu to pewnie kupiłbym HP (ale wtedy była cena dla mnie zaporowa). ale lex jest wporządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...