Skocz do zawartości
lopik_

Kto robił zakupy w sklepie www.balta.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać kogoś kto tam robił zkupy bo chciałem kupić u nich głośniki i karte muzyczną i chciałem się dowiedzieć jakie kroki trzeba spełnić o potrządku do końca

PS. Czy morzna podłączyć głośniki CREATIVE LABS Inspire 4.1 4400 na karcie Sound Blaster LIVE Player 5.1 ?????

PS2. Która karta lepsza

1. Sound Blaster LIVE Player 5.1 czy

2.SOUND BLASTER 4.1 PCI Digital

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Balta niezla ale SERVIS hymm szkoda gadac!!!

Skumajcie taka historie:

Kolega oddaje komputer do servisu bo po pewnym czasie komputer zaczol sie wieszac i dziwnie pracowac ;P jedzie do balty przywozi kompa i mowi co sie z nim dzieje ze chyba cos z plyta glowna!!! kolesie z servisu niezwlocznie staraja sie usunac awarie wgrywajac nowego biosa!! :D ale to nic kolega zostawil komputer po czym mieli do niego zadzwonic po 3 czy tam 4 dniach ale cisza kolega wykreca do nich numer i sie pyta no oni ze komputer jest naprawiony w 98% hymm niezle ze mozna odebrac komputer :D kolega przyjezdza ale co tu nagle okazuje sie ze servisant wykryl jeszcze jakies 3 awarie w sprzecie i mowi ze sa naprawione 2 z 3 :D paranoja i co najlepsze chca mu taki sprzet oddac mowia ze wymienili plyte i wszytko dziala jasne naprawili 2 awarie z 3 :D kolega mowi ze po to oddaje komputer do servisu zeby usuneli mu wszystkie problemy a nie tylko czesciowo!!! a no i jeszcze staraja sie mu nawinac makaron na uszy jak to oni zawsze potrafia ;P ale ze kolega studiuje INFORMATYKE nie dal sie nabrac i spokojnie im mowi : Panowie sam studiuje informatyke i chce od teraz byscie traktowali mnie powaznie a nie jak osobe ktora z trudnoscia potrafi wlaczyc komputer. Wiec rozmowa zaczela przebiegac w troszke inny sposob :D zobaczyli ze nie maja do czynienia z pierwszym lepszym amatorem :D haha aaa no i jeszcze jedno oddajac komputer do servisu mial przykrecana obudowe takimi wkretami co mozna sobie reka odkrecic :D nie wiem jak to sie dokladnie nazywa ale chyba wiecie oco mi chodzi :D to jak dostawal to i nawet te wkrety zamianili na zwykle srubki :D a co najlepsze dostaje do reki komputer a tutaj blacha komputera powyginana jak by ktos na nim stawal!!! wkoncu sie wkurzyl i mowi panowie co to ma znaczyc!! nie robcie sobie ze mnie jaj!! no ale jakos tam wyszlo i dostal komputer i teraz sie cieszy i modli zeby wiecej nie mial zadnych problemow z kompem :D

Jeszcze jedna historia :D

przychodze kiedys do sklepu chcialem kupic glosniki i drukarke :D hehe patrze 2 gosci ktorzy obslugiwali klijentow byli wlasnie zajeci oblugiwaniem ich wiec mowie do kolegi poczekamy chwilke i sie rozejrzymy jeszcze :D ale co nagle slysze przyszedl gosc ktory mial problemy z nagrywarka cos blednie nagrywala czy sie wieszala wiec sie pyta oco chodzi hehehe i co usltszalem to do tej pory pamietam i chyba nie zapomne!! gosc odpowiedzial : ze problem tkwi w tym ze tasma laczaca nagrywarke jest o 2 centymetry za dluga i gubi dane!!!! LUDZIE!!! zaczelem sie tak glosno smiac na sklepie ze poprostu nie moglem sie powstrzymac pamietam ze wlasnie w tym momencie ogladalem monitory :D jeden troszke zaplulem ze smiechu :D ale to nic po calym fakcie wkrecenia gosciowi nowej obudowy nagrywarki i tasm przyszla na mnie kolej :D podchodze do biurka a tu nagle gosc odchodzi i idzie na zaplecze hymmm mysle poczekam zaraz przyjdzie ale mijaja 2 minuty nikogo nie widze podchodze do drugiego zblizam sie a on wstaje i cos tam rozpakowywuje hymm cos tu nie tak to krzyknelem na glos do tej pory to pamietam : czy ktos mnie do kur.... nedzy obsluzy??" cisza powiedzialem jeszcze grzecznie "szkoda bo chcialem kupic u was drukarke i zestaw glosnikow ale widze ze bede musial kupic w innym sklepie dowidzenia :D" faktycznie troszke mnie ponioslo ale nie lubie jak ktos mnie ignoruje jak ignoruje sie klijenta i na zywca wciska takie kity ze sie plakac chce!!! bo jak te kity wciskal to w tym sklepie bylo jeszcze z 5 osob i pomyslcie sobie jezeli ktos z nich znal sie rownie dobrze na komputerach :D moze sie myle moze faktycznie sie nie znam na tych kompach ale nie slyszalem jeszcze zeby nagrywarka gubila dane bo tasma jest 2 cm za dluga!!! i zeby nie gubila trzeba kupic nowa obudowe :D

sorki za skladnie zdan itp ale cos pozno jest a ja strasznie zmeczony :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak się to ma do kuriera Szybka Paczka bo ten kurier ma usługe że można sprawdzić gdzie jest w danym momencie moja przesyłka i jak sprawdzam to wyskakuje mi strona z jakimiś dziwnymi statusami i coś tam jeszcze i nie mogę się z tego nic wyznać czy ktoś wie jak to odczytywać ?????

PS. I wogule jaką ten kurier ma opinie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi