p3dzi0r Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 no wienc chce wyczyscic dokładnie podzespoły z kurza :) no to kto mi poleci szybki , wygodny i bezpieczny sposub (tyko nie wymyslac rozbierz i wsadz do zmywarki :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jest taki bajer jak sprężone powietrze w sprayu. Dobrze czyści! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jest taki bajer jak sprężone powietrze w sprayu. Dobrze czyści!Raz psikniesz i wygladasz jakbys sie przez tydzien nie myl :wink: Najlepiej to odkurzacz, pedzelek i do roboty. Dopiero potem ze slotow i z radiato oraz wszystkich zakamarkow powietrzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 odkurzacz (tylko nie ten piorący...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 odkurzacz (tylko nie ten piorący...) Zwariowales :) Zeby ci zworki wyssalo.. ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 sprezarke pozycz taka do malowania i wszystko jak nowe bedzie wygladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 a jak juz wyczyscisz podzespoly sprezonym powietrzem w sprayu, to odwroc pojemnik do gory nogami i prysnij sobie na reke :wink: , i napisz potem na forum jaki efekt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja u ojaca w robocie mpge myc sprezonym powietrzem (jak to napier****** :) ) , albo ultradzwiekami, ale jak sie przesadzi z natezeniem, to moze cus popsuc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Najlepiej to walnij komputer do tunelu aerodynamicznego to bedziesz miec super kompa wyczyszczonego w ciagu paru sekund :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Taaak to jest metoda, wystarczy mieć tunel... w praktyce najlepszy jest pędzelek, po którym odkurzasz sam dół obudowy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 a ja to bym do pralki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja biore koncowke od odkurzacza ze czotka i jade 5 minet i po robocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 5 minet i po robocie sie wie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 5 minet i po robocie sie wie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To wy nie macie zmywarki do kompa???? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 pędzelek - ja używam takiego co ma włosie o szer. jakiekoś 2cm wys. też ze 2cm, potem dmuchne chuchne jak sie wkurze to edie do shopa po spręzone powietrze i po zabawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja to robie tak: 1.rozkrecam :) 2.przerazenie w oczach 8O 3.biore odkurzacz na najnizsze obroty lub przykladam do rury chusteczke i sprzatam inside 4.odkurzacz ciagle wlaczony odsuwam od obudowy 5.sprawdzam czy sie jakas zworka nie przyczepila 6.jak nie to smieci(kurz) na dywan(panele) zdejmuje chusteczke i wciagam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 7.teraz powietrze- wszystkie zakamarki 8.zadowolenmie na twarzy :D 9.zamykam obudowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja to robie tak: 1.rozkrecam :) 2.przerazenie w oczach 8O 3.biore odkurzacz na najnizsze obroty lub przykladam do rury chusteczke i sprzatam inside 4.odkurzacz ciagle wlaczony odsuwam od obudowy 5.sprawdzam czy sie jakas zworka nie przyczepila 6.jak nie to smieci(kurz) na dywan(panele) zdejmuje chusteczke i wciagam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 7.teraz powietrze- wszystkie zakamarki 8.zadowolenmie na twarzy :D 9.zamykam obudowe jaki ty skrupulatny :P, caly dzien masz tak wypunktowany? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Hehe a ja mam sposób lepszy niż wszystkie przez Was podane :P Mam kompa w częściach leżącego na biureczku, ciągle coś przestawiam, wymieniam itp w związu z czym kurz nie ma czasu się gromadzić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 do SpiderMANa - odkurzacz nie wyciągnie zworek, poza tym wiem gdzie mam zworki na płycie (epox 8KHA+), i odkurzanie nie tworzy ładunków elektrycznych na płycie w takim stopniu tak jak to może robić pędzelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja osobiscie polecam kompresor z mega cisnieniem :D a na "deser" kubel zimnej wody prosto w srodeczek :D :D :D Bedzie lsnil jak noofka ;) A tak powaznie to pedzelek i odkurzacz (na wolnych obrotach ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...