ds Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 nie wiem na ktora sie zdecydowac:/ wszystkie sa zajebiste, maja podobne osiagi ale... chce ta najlepsza:) przeczytalem o nich wszystko co mozna bylo znalezc w necie ale wiadomo, ze teoria to nie wszystko. jezeli jest tu ktos kto posiada ktoras z w/w plyt albo mial z nimi stycznosc to prosze o opinie. haselka typu bierz Asusa bo to najlepsza firma za zbedne - liczy sie plyta a nie firma. z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ds Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 dodam jeszcze, ze sklaniam sie raczej ku Abitowi ale jestem otwarty na wszystkie propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HLtojestto Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42426 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ja mam IC7-G i nienarzekam - ale jak masz potem nadawać na ABIT'a weź sobie lepiej Asusa lub GB ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...