MAMMUT Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Siemka. Od poczatku jak zainstalowalem modem sagem w pakiecie do samodzielnej instalacji pojawia mi sie takie okienko Nie wiem czy z usb`kami mam problem czy moze ze sterami cos nie gra. Jak nacisne ok to wlasnie to okienko mi sie pokazuje jak wyzej. Problem pojawiel sie jak podlaczylem modem Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ...a zastosowales sie do polecenia z ramki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ...a zastosowales sie do polecenia z ramki ?Oczywiscie ze tak ale ciagle sie to pojawia. Zaraz po zainstalowaniu modemu z neo+ wnerwia mnie ten programik od niego bo nawet pomocy nie ma!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 podlacz przez sieciowke i problem z glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 turkuć: Ty to jestes zajebisty.... to nie jest modem kablowy, ze jest usb i rj45, nowe neo jest tylko pod usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 da sie ten modem usb podlaczyc pod openbsd? pytam tylko dla pewnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...