paolowawa Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Part-1 From Power Suppy to Junction Box http://bit-tech.net/article/114/ Part-2 From VFD to Front Bezel Switches http://bit-tech.net/article/116/ Part-3 From DVD Drives to Radiator http://bit-tech.net/article/118/ Part-4 From Hard-Drive Rack to Pump Mods http://bit-tech.net/article/119/ Part 5 - From Motherboard Covers to Completion http://bit-tech.net/article/135/ UWAGA DUŻO ZDJĘĆ.........ALE NAPRAWDE WARTO PS a tak pozatym to na tym forum są całkiem fajne mody....jeśli ktoś ma czas i szybkie łącze to zapraszam do oglądania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Do dzis uwazalem ze budy z pleksi sa brzydkie. Jednak "dziecko" tego kolesia wywolalo u mnie palpitacje serca. Nigdy bym nie pomyslal ze mozna zrobic z kompa takie cudo. SZACUNEK :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Respect...Poprostu piekna obudowa...trzeba miec talent zeby cos takiego wymodowac (o motywacji i sile woli nie wspomne ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 O matko, ale wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 SZOK 8O 8O 8O 8O Trzeba sobie coś takiego sklecić 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Orientujecie sie gdzie można kupic taka plexi?? i ile może kosztować 1m/1m ?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jezu, Chryste, Maria, Mucka :D Gosciowi naprawde sie w domu nudzi i ma pomysly :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 niezły pomysł z tym wężami od prysznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 letkawo wywalona buda w kosmos 8O, normalnie zazdroszcze kolesiowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 zaraz, zaraz............... gdzie jest moja szczeka??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 zaraz, zaraz............... gdzie jest moja szczeka??? :D Moja lezy na ziemi i chyba nieszybko sie z tamtad podniesie :!: Trzeba przyznac ze WYMIATA ta buda... Polaczenie Plexy i chromu z taka fajna niebieska poswiata daje efekt z.a.j.e.b.i.s.t.y :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 o zesz w morde!!! 8O moja szczena lezy obok bruce'owej :wink: :wink: ps.imho to mod nr2 -dalej niepobity zostaje alien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Hmm, no napracowal sie pan, oj napracowal. BiG reSpect ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no żesz....... no comments, nothing to add, teeth on the floor, RESPECT!!! ps. a buda acryl w sklepie gdzie kol kupił, to jedyne 259$... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Respect...Poprostu piekna obudowa...trzeba miec talent zeby cos takiego wymodowac (o motywacji i sile woli nie wspomne ;)) No i nadmiar kasy :idea: Ehh, obslinilem monitor, kto teraz posprzata :?: :lol: buda wypas, szczegolnie podobaja mi sie zbiorniczki i kable prysznicowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no i kurcze naslinilem sobie miedzy klawisze ;) paolowawa: jak juz dajesz linka to napisz ze masz go z MK.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hmmmmmmmmmmmm ......... co ja tu mialem napisac ???? :lol: dzielo sztuki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Przegiecie pały w każda strone.. truly amazing :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Naprawde zycze kazdemu zeby cos takeigo stworzyl i sobie te :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 napisze sos wiecej jak sie poskładam ...... P.S. plany miał spoko rysunek techniczny rulezzz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Oj..... nie wiem co powiedzieć!! Nie to żebym wybrzydzał, ale... Wole co innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hmmm jak teraz patrzę na swoją obudowę to aż płakać mi się chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ktos tu o plexe pytal...dzisiaj kupilem kawalek 400x450x3 i zaplacilem 16,50zl. Nie wiem czy drogo ale to jedyny sklep z plexa w okolicy 70km ;] i katawniki aluminiowe maja...full seris tylko brac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja kupiłem ostatnio plexe zeby zrobić szybe w dysku 200x200x4 za 3,99zł. A co do tematu to buda super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Fajna buda. Nie powiem koles ma pomysly, zdolnosci manualne, kase i muntwo czasu. A ja ponawiam moja stara prosbe czy wie kto[ gdzie kupic PLEXE grubsza niz 10mm kawalki nawet scinki? Wawai okolice. W zeszlym roku szukalem i nic nie znalazlem. A i takie rury z PLEXY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 A ja ponawiam moja stara prosbe czy wie kto[ gdzie kupic PLEXE grubsza niz 10mm kawalki nawet scinki? Wawai okolice. W zeszlym roku szukalem i nic nie znalazlem. A i takie rury z PLEXY. Pójdź do szklarza i się zapytaj gdzie można dostać plexe ja tak zrobiłem. Zazwyczaj wiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Wiec tak... gosciowi sie nie nudzi jak byscie czytali (ja juz wczesniej wyczailem ten watek ;) ) tam pisze ze nie ma duzo czasu na modyfikacje i robote... czasem w weekend i w tygodniu troszke... Jak dla mnie super pomysl i samo wykonanie, pozazdroscic umiejetnosci i cierpliwosci... ja to sie zabieram za zrobienie dziury w zaslepce 3.5" na irde i cos nie moge :P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Mam pytanie czy może ktoś wie gdzie w Wawie wykonują takie chromowanie jak w tym modzie i ile to kosztuje. Bo mówiąc szczerze przymierzam sie do takiego lub bardzo podobnego MODa, wiem że będzie trudno ale zawsze warto spróbować. Pozdrawiam PS> Moim zadaniem w tym Modzie brakuje wyświetlacza LCD, najlepiej niebieskiego z białym podświetlaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 wykonuja to nie wiem ale poszukaj w sklepach typu obi etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Fajna buda. Nie powiem koles ma pomysly, zdolnosci manualne, kase i muntwo czasu. A ja ponawiam moja stara prosbe czy wie kto[ gdzie kupic PLEXE grubsza niz 10mm kawalki nawet scinki? Wawai okolice. W zeszlym roku szukalem i nic nie znalazlem. A i takie rury z PLEXY. na wolumenie od strony kasprowicza jest sklep z akcesoriami do klablowki i z plexa, tam maja rozne grubosci ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...