Sid Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ludzie...... Toszto cud plexibudy jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Weze do dyskow wymiataja. NASA takich nie ma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 nie ten kolo bije wszystkich ... szacunek dla typka ... powinien to opatentowac poprostu bomba !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 No kopara mi opadła, gość jest naprawdępracowity i ma świetny pomysł a pomysł to podstawa no i te miodne wykonanie :D ach tylko bo zaczynam sięślinić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Kolo mnie rozjechał, tak precyzyjnego wykonania w życiu nie widziałem. Respect! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Tylko panowie, to nie plexa tylko szkło akrylowe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 rescpecta no comments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 fajna buda... Ale gdzie tam jest jej zdjecie w całej okazałosci za sprzetem w srodku bo ja tam szukam szukam i nic nie widze (mam modem...) nich ktoś wkleji zdjecie całej obudowy najlepiej w pierwszej wypowiedzi tak żeby kazdy widział od razu o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Tylko panowie, to nie plexa tylko szkło akrylowe 8)a to nie to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobi Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Nie mam słów. Serce szybciej bije jak się takie coś ogląda. Poprostu COOL. Respect dla twórcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Nie mam słów. Serce szybciej bije jak się takie coś ogląda. Poprostu COOL. Respect dla twórcy.ktos tu odgrzebuje stare tematy ? :D kolejna nowa buda - thebestcasescenario.com -> matrix ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Tylko panowie, to nie plexa tylko szkło akrylowe 8) kucyk nie rób sobie żartów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 No buda wymiata .... chba czeka mnei kalwal ciezkiej pracy. peksjie juz mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Buda mi sie nie podoba ale wielki szacun dla kolesia za ilosc pracy jaka w to wlozyl i za jego umiejetnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 szybko sie porysuje.... taka to najlepiej za szklem 3mac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 a tu dalszy ciag tej modyfikacji kompletny odjazd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Toz to sam miod :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 esh... nic tylko pozazdroscic talentu i wytrwalosci.. troche przewodow(?) prysznicowych i wyglada jedwabiscie. ciekawe kiedy ktos z polski zrobi podobnego albo rownie swietnego moda?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Niop naprawde pikna buda! 8) Prysznicówki wymiatają!!!!!!! Znalazłem na tym linku jesio inną bude w której wkład a mianowicie o ta czaszeczke jest boska :evil: :evil: :evil: !!! http://forums.bit-tech.net/showthread.php?...goto=nextoldest ...pozdrawiam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Piękne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Wiecie jak patrze na te posty to w polsce jeszcze dlugo nikt czegos takiego nie zmodzi . . . A wiecie dlaczego ? Bo u nas jak ktos ma kase to olewa modowanie kompa bo kupi najdrozsze czesci i zadowolony a jak nie moze kupic to juz nie zrobi sam :| A tutaj popatrzcie jaki kolo ma chocby narzedzia do tego co robi . . . Zdolnosci manualne wydaje mi sie ze odchodza na 2 plan jak sie ma taki sprzet . . . Wiecej rysunku technicznego i po sprawie, dobrze zaplanowane wszystko a pozniej sama robota to juz pikus :wink: PS. Apropo chromu to mozan zawsze kupic spray "chrome" i osiagnac moze nie az tak dobry efekt jak na zalaczonym obrazku ale za jakies 30 zl a nie 300 :E ALL IN ALL : jak nie lubilem akrylowek calych tak teraz zmienilem zdanie . . . BUDA roku 2003/2004 :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 BUDA roku 2003/2004 :EI do tego jeszcze nie skończona. ;) Odnośnie narzędzi, jak się zorientowałem po kilku sklepach internetowych to taki stojaczek do wycinania około 250-300zł, wyżynarka, Dremel, plexa [ szkoda słów ile kosztowało ;) ] + do tego cena za chromowanie, wysyłanie sprzętu do obróbki do USA, gość mieszka w Autralii : - DDD W polskich realiach wydaje się to być niewykonalne, jednakże Thorn, SpiderMAN, Sir_Affener [ soki jeśli źle napisałem :| ] jest w stanie wykonać coś podobnego, jednakże odnośnie pomysłu no to przyznam, że zastosowanie węży nie jest jego autorstwa, chociaż jak sam wspominał w jego pierwszym wątku Orac3 part 1 - przed wstawieniem tematu na forum myślał nad projektem kilka miesięcy, w zasadzie prawie całe wakacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Allen3 spoko spoko moje nowe dziecko sie robi i powiem tak, że bedzie też bardzo ładne zważywaszy że buda będzie malowana areografem :D może to nie akryl ale wykonanie jej będzie zajmowało też dużo czasu bo chcem ukryć wszytstkie możliwe kable i jak narazie mi to wychodzi chętnie bym pokazał nowe zdjęcia ale cóż HDD mi padł i jade na KNOPPIX LIVE z CD :D a hdd poszedł do serwisu :) przynajmniej bedzie nowy ! Ale za jakies 10 dni mam mieć HDD to wtedy będzie duży up mojego BlueVision II :D i wtedy będziesz mógł powiedzieć że szczerze ! Że Polacy też potrafią modować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Letrev -> uogólniasz. Gdybym miał dostęp do takiego parku maszynowego, gdybym miał pieniądze na plexe, chrom i wężę (metalowe- drogi interes) i gdybym wreszcie nie mieszkał na zadupiu w którym kupno zwykłej uszczelki U (nie mówiąc już o plexie) jest niemożliwe, gdybym... A tak- kupuję tanią budę i moduję ją w miarę swoich możliwości- i bynajmniej nie mam tu na myśli wycięcia okna i zamontowania katod 8) . PEACE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Odświeżę nieco temat bo pojawiła się kolejna część moda: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?...7822#post467822 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 buda zajebista po prostu ale ale....... czy nie staci ona na uroku jak beda w niej bebechy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 buda zapupista po prostu ale ale....... czy nie staci ona na uroku jak beda w niej bebechy??? bebechy tez napewno beda przerabiane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Ale prawda ze tak naprawde to tylko kasa tutaj idzie. JA wczoraj byłem w nomi kupić spray... i miałem do wyboru.. albo kupic takią ilośc zeby mi starczyło... lub pół tego i podkład... Chodzę do pracy a i tak mnie nie stać na wszystkie cuda.. Jest obok mnie firm aktóra galwanizuje, boshe przecież ja mieszkam w Koninie.. tutaj jest nawet laserowe cięcie blach... mam hute... ale co z tego. Albo tyle kasy chcą ze sobie darujumy... albo nie do dostania dla zwykłych smiertelników (ciecie laserem)... Co do moda.. sorry.. ale gosc ma 4 dyski twarde SATA barracudy .. przeciez to samo kosztuje wiecej niz połowa naszych sprzetów.. Wiekszosc z nas pracuje na asrocku i innych takich... A co do naszych modów.. To najbardziej mnie boli jak się z kogoś nalewamy... zema kiebski mod.. Mam kolege który łaził po smietnikach by poszukac diod. w starym sprzecie SERIO !!! nie maiał nawet kasy by sobie kupic swiecący wentyl. Ale zmodował kompa, znalazł u dziadka jakąś pokomunistyczną pleskę i ma okno.. oczywiście jakby zapodał tutaj fotki.. to co by było :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Ale prawda ze tak naprawde to tylko kasa tutaj idzie. JA wczoraj byłem w nomi kupić spray... i miałem do wyboru.. albo kupic takią ilośc zeby mi starczyło... lub pół tego i podkład... Chodzę do pracy a i tak mnie nie stać na wszystkie cuda.. Jest obok mnie firm aktóra galwanizuje, boshe przecież ja mieszkam w Koninie.. tutaj jest nawet laserowe cięcie blach... mam hute... ale co z tego. Albo tyle kasy chcą ze sobie darujumy... albo nie do dostania dla zwykłych smiertelników (ciecie laserem)... ... A co do naszych modów.. To najbardziej mnie boli jak się z kogoś nalewamy... zema kiebski mod.. Mam kolege który łaził po smietnikach by poszukac diod. w starym sprzecie SERIO !!! nie maiał nawet kasy by sobie kupic swiecący wentyl. Ale zmodował kompa, znalazł u dziadka jakąś pokomunistyczną pleskę i ma okno.. oczywiście jakby zapodał tutaj fotki.. to co by było :/ Tego typu modding to nie zabawa dla biednych. Nie każdy może sobie na to pozwolić i co w tym złego ? - nawet lepiej, bo tak wszystko by spowszechniało i nikogo by to nie zachwycało. Tak jak z samochodami i gdyby np. Aston Martin stał się towarem dla plebsu. W rozważanym przypadku pieniądze to jedno a umiejętności drugie (bo gdyby koleś miał nawet masę pieniędzy a brak zdolności, to nic by z tego nie wyszło). Nie brakuje mu i tego drugiego - dlatego właśnie efekt końcowy rzuca na kolana. Inna sprawa to polskie realia i bardzo często kupienie czegoś nieco egzotycznego spotykane jest ze zdziwieniem sprzedawcy a jesli miejscowość jest nieco mniejsza to nawet podstawowe elementy trudno dostać. No niestety :( Nie naśmiewam się z nikogo jaki ma mod, jednak podejście niektórych do problemu jest nieco kuriozalne - i zawsze wg schematu - okienko w boku, parę światełek i "muzyczka gra". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Okienko z boku i pare swiatełek jest tak samo kuriozalne jak diody pod kalwiatura czy regulatory wentyli którymi dwa razy w zyciu pokecimy :)... mod to mod.. to przerabianie na swoje potrzeby kompa.. i nie mozna tutaj nikogo oceniac... bo o gustach sie nie dyskutuje.. :) pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...