kikus Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Chce kupic sobie wentylator 8) Moge wydac do 75 zl. Moj procek to athlon 2000. Czy wentylator Spire SPA04B4 WhisperRock IV to dobry zakup ?? W PC WORLD KOMPUTER wygral jako "wybor redakcji". Czy ten wentylator jest dobry ? Bo kosztuje tylko 50 zl. Z gory thx za odp. !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Niezawsze drogie oznacza dobre!!! Mój wentyl (radiator+ wentyl na cpu) kosztował mnie 37zł !! i aktualnie mam na swoim procu 49C, luzik :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Hm a jak glosny jest ten wentyl? Bo ja chce miec od 20dBA do 25dBA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 on ma 42 db :) sa po 20 db ???? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ja za swój dałem 41zł - titan cu5tb cały miedziany :) ale możesz też kupić spire Flacon Rock II - jest bardzo cichutki i wydajny, troszkę lepszy od whisper rocka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...