Gustav Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Otóż mam nastepujący problem na tym asusie (a bardziej z AC97 niz tym modelem mobo). Otóż w programie SoundMax który jest odpowiedzialny za sterowaniem dzwiekiem można wbudowaną karte muzyczną przestawic na tryby stereo, kwadrafocznine oraz 5.1 Wtedy wyjscia/wejscia pelnia odpowiednia funcje. Ja uzywam konfiguracji kwadrofonicznej [czyli a przody stereo i z tyłu stereo] jednak w playerach typu winamp 2.x/5.x czy foobar za żadne skarby nie chcą grać 2 tylne kolumny, po prostu jakby na ten kanał nie był puszczany dźwięk, natomiast w winamp 3.x/windows media pl/best player itp wszystko działa poprawnie jednak jak wiadomo słuchanie muzyki za pomoca tych programów do najprzyjemniejszych nie należy. Dodam że w grach wszystko działa poprawnie. No więc na sercu mi leży co zrobić aby zawsze grały wszystkie głośniki ? p.s na dodatek mam zamieniony lewy z prawym mimo że sa podłączone poprawnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 zmień wyjście w output pluginie na waveout (winamp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 właśnie tak jest i nic a u ciebie na goldzie jak to działa :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 wydedukuj czego uzywam jako grajki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...