ENIGMA Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 kiedyś (zanim padł mi MFT) miałem odnośnik do takiego zarypistego niby wygaszacza ekranu - odnośnik ten znalazłem na jednym z polskich serwisów (chyba). jego działanie polegało na tym że zamiast standardowej tapety pod windami pojawiał się taki ruchomy obraz (w 3d) planet i statków kosmicznych (sondy) - całość działała w tle (wszyskie ikony i wszystko pozostawało) - efekt był zarypisty - ale na starym ti2mx działało to jak by nie chciało teraz gdy mam 9700@9800 chcę zobaczyć jak to będzie wyglądać tylko nie cholery nie mogę sobie przypomnieć jak się to zwało - o ile pamiętam zaczynało się na D ale nie dam się za to zabić :) Jak ktoś ma jakieś info na ten temat był bym dźwięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja też poproszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...