Skocz do zawartości
mikaelus

Test coolerów w Chipie...

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry, ale to się nie nadaje na chłodzenie tylko właśnie TU :D

Czy ktoś mi może powiedzieć jak oni testowali te coolerki na tym biednym AXP1800+ Palomino, że mieli temp. na np. V11 pow. 60C, a na innych nawet pow. 70?!?! 8O

Nie doczytałem się (czytałem tylko na stojąco w sklepie ;)), żeby go kręcili, a jeśli nawet to przecież to są jakieś chore wyniki.

Aaa i zobaczcie sobie testy zestawów WC :D Miejsce CPC jest niezwykle ciekawe :D

Właściwie to ja nie wiem z czego się tu cieszę :? Przecież to żałość bierze jak się na to patrzy - ile ludzi kupuje takie gazety, a potem idzie na zakupy... :////

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego sie nie kupuje polskich gazet

ps.jak testowali kiedys w chipie coolery i coppershimy TT to od coolerów nie odkleili tych gumopodobnych glutów i nie zdjeli folii z shima (przykładów mozna mnozyc bez liku)

chetnie bym widział tu na forum kilku tych imbecylków-testerów z chipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie czytalem jeszcze, musze sie przejsc do empika ;)

ot: jakos ostatnio, tez w chipie pisali o moddingu, kilka byle jakich informacji. na koniec pokazali mega super obudowe autora... buda z firmowa plexa i kolorowe kable ide, to wszystko :P

tak właśnie wygląda polskie wydanie Chipa - dlatego nie kupuje i nie czytam - bo potem przez 2tyg lecze ból brzucha od śmiechu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz kiedys pisalem o tym tescie coolerkow we wrzesniowym Chipie przy okazji innego tematu.

V11 - 70dB, 63C :?: , skad oni to wzieli, tym bardziej, ze Palomino 2000+, ktorego uzywali ma 65W. Tak przynajmniej napisali.

63C to ja mam w Prime95 na 1700obr/min. na Duronie 1300

ale test zestawow (blokow wodnych) wymiata. :lol:

Szkoda, ze nas nie poprosili o zrobienie fachowego artykulu.

Wyszlo by o wiele lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mi może powiedzieć jak oni testowali te coolerki na tym biednym AXP1800+ Palomino, że mieli temp. na np. V11 pow. 60C, a na innych nawet pow. 70?!?! 8O

Nie doczytałem się (czytałem tylko na stojąco w sklepie ;)), żeby go kręcili, a jeśli nawet to przecież to są jakieś chore wyniki.

Aaa i zobaczcie sobie testy zestawów WC :D Miejsce CPC jest niezwykle ciekawe :D

Właściwie to ja nie wiem z czego się tu cieszę :? Przecież to żałość bierze jak się na to patrzy - ile ludzi kupuje takie gazety, a potem idzie na zakupy... :////

Najlepsz jest reklama C_C w Chipie obok testow WC.

"UCISZ SWOJ KOMPUTER NA ZAWSZE" :lol: :lol: :lol:

Ciekawe czym :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsz jest reklama C_C w Chipie obok testow WC.

"UCISZ SWOJ KOMPUTER NA ZAWSZE" :lol: :lol: :lol:

Ciekawe czym :wink:

nieodparcie skojarzylo mi sie to z zabiciem w.w :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Chipa - kto ma skaner???? :lol: :lol:

Sid, napiszny o tym na bravo ;) :D :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: (tylko sid bedzie wiedział o co chodzi ;))

;) ;) ;) Ooooo tak ;) ;) ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bym sobie lookna co za bzdury napisali :> Bo szkoda mi isc i wydawac 17zl na te gazete... chociaz mialem zamiar to zrobic ale po przeczytaniu tego topicu jakos zrezygnowalem.... :P

/edit o widze ze w tym samym momencie ktos juz napisal posta ze skanuje :) A wiec czekam na artykul :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi