Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Właśnie wysyłam... Update: wysłałem. Moje Volcano 11 rulez by chip, 63C, 70dB wydajność wymiata, no i ten CHIP Tip Power. :wink: Na pewno każdy użytkownik go kupi. :lol: Może jeszcze nie zdjęli folii z CooperShima :?: np. temperatura V11 - 38C :?: U mnie radiator jest dość ciepły ma napewno 50C w stressie (Prime95). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 http://lisek.sextv.pl/chip.jpg http://lisek.sextv.pl/chip2.jpg http://lisek.sextv.pl/chip3.jpg http://lisek.sextv.pl/chip4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 http://lisek.sextv.pl/chip.jpg http://lisek.sextv.pl/chip2.jpg http://lisek.sextv.pl/chip3.jpghttp://lisek.sextv.pl/chip4.jpg Lisek :wink: Piwko - Hotlink... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 yyyy nie kumam.... ale jakby sie dało to GRIMLOCK podeslij mnie na killahtomcyk@interia.pl chyba ze sie pojawi wkrótce.... thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 mi pod opera nie dziala, ale pod IE chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Lisek :wink: Piwko - Hotlink... :x A "Save Link Target As..." też nie działa? Bo u mnie jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 yyyy nie kumam.... ale jakby sie dało to GRIMLOCK podeslij mnie na killahtomcyk@interia.pl chyba ze sie pojawi wkrótce.... thx Wystarczy, że klikniesz prawym przyciskiem i "Zapisz jako", będzie oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Lisek :wink: Piwko - Hotlink... :x A "Save Link Target As..." też nie działa? Bo u mnie jest OK. Działa, działa. Człowiek przyzwyczaja się do wygody :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 sextv.pl ??? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Patrzcie na reklamę na górze "Test bloków wodnych"! Co to za bloki wodne? 3 zestawy z czego 2 są poza zasięgiem cenowym i to jeszcze o wydajności składaka za 400zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 najczesciej jak miesiecznik CHIP robi testy to sa obiektywne ale z tymi coolerami to przesadzili na wodnych sie nie znam to nie moge sie wypowiedziec, ale o coolerach to moge troche powiedziec i to co umiescili w testach to zart i te temperatury to jakis absurd... zeby temp. po 7 min byla 81 *C na coolerze co ma 57,4 dB !!! (Tracer TRW-237) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Wszystkie pomiary.......... ..... przeprowadzilismy przy otwartej obudowie w klimatyzowanym pomieszczeniu, gdzie utrzymywano stała temperature 21-22 *C Przy tej temperaturze to jest nie mozliwe zeby proc tak sie grzał. Albo oni zle zakładali radiatory albo te temperatury sobie wymyslili. Zresztą temperatury w obudowie też nie mogły by być tak wysokie jak oni podali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja nieiwem albo oni do tych temperatur dodawali z 15C albo robili testy w piekarniku,żeby temp w obudowie wynosiła 37C to skandal :wink: to ja mam max 31C no 32C w upały, a na procu Palomino ,wentyl za 37zł!! i w max stresie mam 55, a normalnie 49-50C,niewiem kiedys chip robił lepsze testy,a moze mieli jakas płyte GIGABYTE która zawyża temp i sie nawet nie kapneli i na chama testowali,eh.... Pozdro All. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Może wyślemy im kilka maili z kłopotliwymi pytaniami?? :twisted: ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Może wyślemy im kilka maili z kłopotliwymi pytaniami?? :twisted: ;) :lol: HEHE Dobry pomysł, też o tym myślałem. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja już piszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Obsmarowałem ich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 POlecam artykuł o najlepszych proców amd.Znalazłem 3 błędy :D np. w tabelce.POdali żę antek 1700+ np. na stepingu B0 pobiera 1.65V co jest oczywisćie nie prawdą bo wersja DLT3C pobiera 1.5V a DUT3 1.6V.Barton pobiera 1.65V co jest prawdą.Dalej na pamieciach napisali że ram PC2700 ma częstotliwosć 266 mhz co jest nieprawdą bo ma 333 mhz.Dalej jest tabela : PŁYTY GŁOWNE NAJCZĘSCIEJ WYBIERANE DO OVERCLOCINGUNP. MSI KT3 JAK WIADMOMO TYLKO +0.1v NA VCORE I NP. GIGABYTE 7VAXP TYLKO +10% NA VCORE.Pewnie znajde cosjeszce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Aha test coolerów ROX :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Obsmarowałem ich :D Co dokłądnie napisałęś :?: mogłęś podać link do tego tematu im :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ooo, gut idea! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Już im zapodałem :twisted: Ciekawe czy mi odpowiedzą? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Już im zapodałem :twisted: Ciekawe czy mi odpowiedzą? ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Już im zapodałem :twisted: Ciekawe czy mi odpowiedzą? ;) Nie no niemoge ale jaja ,ciekawe co panowie powiedzą na to bo te ich testy są fatalane chociarz fatalne to zbyt łagodnie powiedziane :lol: 8) Pozdro all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hyhyhyhy nagonkaaaaaaaaa tak jak fumfel_20 gada zapodajcie linka i niech zobaczą co ludzie o nich myslą...osobiście to nie mam pytań co do tych temoeratur i szkoda mi palców zeby to komentować wiecej Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Wszystko fajnie, my tu mamy niezły ubaw, ale ci kretyni narażają laików na duże wydatki. Przeczyta sobie taki mały leszczu w "supergazecie" Chip, że CPC to ekstra zestaw, albo, że najlepsza mobo na rynku to 7VAXP pójdzie i kupi, a potem będzie płacz i zgrzytanie zębów.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 no nie moge! musze coś napisać: najlepszejsze jest klimatyzowane pomieszczenie (21-22 st C) i OTWARTA BUDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hyhyhyhyhyh :D :) 8O :lol: :?: :twisted: hyhyhyhyhyhyhyh :D :) 8O :P :lol: :twisted: yhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy nie uważam sie za jakiegoś speca...ale LUDZIEEEEEEE ja mam zwisy przy ponad 60st C(tam 65 czy ileś) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 dlatego oni maja obciazenie 7 min podem zawiecha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 dlatego oni maja obciazenie 7 min podem zawiecha :D Genialne, zeby kończyć test po 7 minutach. GENIALNE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hehe 7 min i tak za dlugo, przy takiej temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...