bieniu Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 elo wszystkim. mam takie pytanko, a w zasadzie dwa. orientuje się ktoś może, czy jest możliwość zakupu niebieskich, prostokątnych diod ( czy takie w ogóle istnieją ), bo nie wiem, czy jest sens jechać na giełdę. drugie pytanie jest bardziej do ludzi, którzy bawili się w wymianę diod. mianowicie chodzi o to, że mam w kompie właśnie prostokątne ledy i nie wiem za bardzo, jak je zmienić ( w takim sensie, że kupiłem okrągłe i nie ma jak tam tego za bardzo wepchnąć ). myślałem, żeby potraktować je papierem ściernym ( i uzyskać w ten sposób prostokątne diody ), ale to chyba nie jest najlepszy pomysł ( to zapewne będzie ostateczność ). ma ktoś jakieś pomysły, sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 sa niebieskie prostrokatne, przynajmniej na wolumenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...